GENÇLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

CHP Gazipaşa Gençlik Kolları, Evliye Tepesi’nde temizlik yaptı. CHP’li gençler, vatandaşlara ‘Çevremizi koruyalım ve temiz tutalım mesajı’ verdi.

GÜNDEM 16.04.2019 06:52:01 0
GENÇLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa Gençlik Kolları, Kızılin’in üstünde bulunan Evliya Tepesi’nde çevre temizliği yaptı. CHP Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Çetin ve beraberindeki gençler, Evliya Tepesi’nde onlarca torba çöp toplayarak çevre temizliğinin önemine dikkat çektiler. Gazipaşa’da enfes deniz ve kale manzarasına sahip olan Evliya Tepesi’ni temizleyen CHP’li gençler, vatandaşlara ise ‘Çevremizi koruyalım ve temiz tutalım mesajı’ verdi.

 

“GAZİPAŞA HEPİMİZİN”

 

Etkinlik ile ilgili açıklama yapan CHP Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Çetin, çevre temizliği seferberliğinin ilk adımını attıklarını söyledi. Başkan Çetin, “CHP Gençlik Kolları üyeleri olarak Evliya Tepesi’ndeki çöpleri kardeşlerimle beraber topladık. Önce değişime yaşadığımız yeri değiştirerek temizleyerek başladık. Gazipaşa gençliği, her zaman çevreci oldu. Dün neysek yarında o olacağız. İsteseniz de istemeseniz de bizler bu ülkenin teminatı olmaya ve her daim doğruyu savunmaya devam edeceğiz. Gazipaşa hepimizin, temiz bir ilçe herkesin hakkı. Amacımız çevre bilincini insanlarımıza aşılamak ve daha temiz bir Gazipaşa yaratmak” dedi.

 

“ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

 

Başkan Çetin, CHP Gençlik Kolları olarak belirli aralıklarla çevre temizliği yapmaya devam edeceklerini belirterek, “Bu çevre temizliği seferberliğimizin ilk adımıydı. Sokaklarımız, caddelerimiz, tarihi alanlarımız, park ve bahçelerimiz tertemiz oluncaya kadar tüm gençlerimizi bu hareketi desteklemeye davet ediyoruz. Bizler CHP’li gençler olarak ilçemiz için yapılacak bütün projelerde varız. Bu tür temizlik hareketlerimiz ileri ki günlerde de devam edecek. Amacımız tertemiz bir Gazipaşa’da yaşamak” dedi.