Tarih: 16.04.2019 06:50

İYİ PARTİ’DEN YILMAZ’A TAM DESTEK

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Mazbatasını aldığı günden beri yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşayan Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a bir tebrikte İYİ Parti İlçe Teşkilatı’ndan geldi. İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz ve yönetimi, Belediye Başkanı Yılmaz’ı ziyaret ederek tebrik ettiler. Dün sabah saatlerinde gerçekleşen ziyarette İYİ Partili Başkan Yardımcısı Ahmet Kalaycı, Meclis Üyeleri Mehmet Yüksel ve Mehmet Yılmaz’da yer aldı.

 

“İNSANLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR”

 

İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, Millet İttifakı’nın zaferiyle sonuçlanan yerel seçimler Gazipaşa için hayırlı olmasını temenni etti. Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a, Gazipaşa’nın yararına yapacağı her türlü projede tam destek vereceklerini söyleyen İYİ Partili Yılmaz, “İYİ Parti ve CHP, seçim çalışmaları boyunca hep birlikte uyumlu, güzel ve örnek bir çalışma ortamı sergiledi. Bu çalışmanın karşılığını da 31 Mart akşamı çok erken saatlerde gördük. Şu anda her şey çok güzel, her insanın yüzü gülüyor, insanlar mutlu. İnşallah Gazipaşamız için her şey daha da güzel olacak. Ben Mehmet Ali Başkanımızın geldiği görevi layıkıyla yapacağına eminim. Biz her zaman kendisinin yanındayız ve kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

 

“GAZİPAŞA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

 

Belediye Başkanı Yılmaz ise, nazik ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti İlçe Başkanı Yılmaz ve yönetimine teşekkür etti. Millet İttifakı’nın devam edeceğini belirten Başkan Yılmaz, “İYİ Partili arkadaşlarımızın şahsıma gösterdiği ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Çok yoğun bir seçim dönemi geçirdik ve hep birlikte mutlu ve huzurlu bir şekilde çalıştık. Bu çalışmamızın karşılığını da aldık. Görevi aldığımız günden beri bir yandan tebrik ziyaretlerini kabul ediyoruz, bir yandan da çalışmalarımızı yürütüyoruz.  Biz kimseyi ayırt etmeden Gazipaşa için çalışacağız, bunun için İYİ Parti’nin desteğine her zaman ihtiyacımız olacak” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —