GAZİPAŞALI ÜYELERE BÜYÜKŞEHİR’DE GÖREV

Büyükşehir Belediye Meclisi’ne seçilen Gazipaşalı belediye meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi’nde çeşitli komisyonlarda görevlendirildi.

GÜNDEM 15.04.2019 06:40:21 0
GAZİPAŞALI ÜYELERE BÜYÜKŞEHİR’DE GÖREV

ANTALYA Büyükşehir Belediye Meclisi, Muhittin Böcek başkanlığındaki ilk toplantısını yaptı. Toplantıya CHP’li Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Zafer Tan, Esin Bilgiç, İYİ Parti’li Mehmet Yüksel, MHP’li Avni Atay ve AK Partili İbrahim Tuncer de katıldı. 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından belediyenin meclis salonunda gerçekleştirilen nisan ayı olağan toplantısında başkanlık divanı, encümen ve komisyon üyeleri belirlendi.

 

PLAN BÜTÇE’DE GAZİPAŞALI 3 İSİM

 

Gazipaşa’dan CHP’li Zafer Tan, İYİ Partili Mehmet Yüksel ve MHP’li Avni Atay Plan Bütçe Komisyonunda görev aldı. CHP’li Esin Bilgiç ise, Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu ve Tarihi Kentler Birliği’nde görev aldı.

 

“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

 

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında ilk meclis toplantısını gerçekleştirdiklerini kaydeden Zafer Tan, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görev aldığını belirterek, “Ben sen yok biz varız birlikte yöneteceğiz sloganıyla yola çıkan Sayın Başkanımız Muhittin Böcek’le yeni dönemin İlk Büyükşehir Meclisini gerçekleştirdik. Antalya ‘ya bahar geldi. Yeni dönemde de meclisimizin kararıyla Plan Ve Bütçe Komisyonu’nda görev aldım. Antalya ve Gazipaşa için başarılı bir çalışma geçirmeyi umarım. Hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

 

BİLGİÇ’E 2 GÖREV

 

Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu ve Tarihi Kentler Birliği’nde görev alan Esin Bilgiç ise, “Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Muhittin Böcek başkanımızla ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Meclisimizin kararıyla Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonunda ve Tarihi Kentler Birliğinde yer aldım. Yeni Büyükşehir Meclisimizin Gazipaşa’mıza, Antalya’mıza, Türkiye’mize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.