İNDİRİM GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından organize edilen İndirim Günleri, Belediye Fuar Alanı’nda Cumartesi günü başladı.

GÜNDEM 15.04.2019 06:32:24 0
İNDİRİM GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

YAKLAŞIK 80 esnafın katıldığı etkinlikte beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, mobilya, bisiklet, giyim, takı gibi birçok ürün indirimli fiyatlar üzerinden satışa sunuldu. 3 gün daha sürecek etkinlikte esnaf, mağazası ve dükkânında satamadığı ürünü daha düşük fiyattan satışa sunacak.  Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, dün İndirim Günleri’nde stant açan esnafı ziyaret etti. Esnafa  ‘hayırlı işler’ dileyen Başkan Sönmez, satışların nasıl gittiğini sordu.

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sönmez, “13- 14-15-16-17 Nisan tarihlerini İndirim Günleri olarak belirledik. Bugün esnaf ziyareti yapıyoruz. İşlerinin nasıl olduğunu soruyoruz. Bugün günlerden Pazar. Hava şartları iyi, bundan dolayı vatandaşlarımız piknikte olduğundan dolayı işler birazcık zayıf. Çünkü insanlar pikniğe gitmiştir, işi olan insanlarda hava şartları iyi olduğu için işini gücünü takip etmiştir. Akşamüzeri işlerin biraz daha açılacağını, yarın ve diğer günler daha iyi olacağını düşünüyorum” diye konuştu.