GÜLER YÜZLÜ HİZMETİN ADRESİ ‘BİZİM ARENA’

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi binasının zemin katında ilçe halkına hizmet veren Bizim Arena Okey Salonu, Gazipaşalılara güler yüzlü ve kaliteli bir hizmet sunuyor.

YEREL 15.04.2019 06:28:02 0
GÜLER YÜZLÜ HİZMETİN ADRESİ ‘BİZİM ARENA’

İSTİKLAL Mahallesi, Cemal Gürsel Caddesi’nde bulunan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi binasının zemin katında ilçe halkına hizmet veren Bizim Arena Okey Salonu, Gazipaşalılara güler yüzlü ve kaliteli bir hizmet sunuyor. Okey oyunun yanında Gazipaşalı sporseverlere  maç yayını imkanı sunan Bizim Arena Maç Yayınları ve Okey Salonu’, geniş ve ferah salonlarıyla müşterilerine rahat ve konforlu bir hizmet veriyor. Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden tüm takımların maçlarını canlı olarak izleme imkanı verdiklerini dile getiren işletme sahibi  Hüseyin Güneş, “Salonumuz geniş ve konforlu. Gazipaşalı hemşehrilerimizi Gazipaşa’nın en büyük ekranında maç izlemeye davet ediyorum” dedi.

 

DEV EKRANDA MAÇ KEYFİ

 

Gazipaşa’da güler yüzlü ve kaliteli hizmet  vermeyi kendilerine vizyon belirlediklerini söyleyen Güneş, sabahları iş yerine gelen müşterilere ücretsiz çay hizmeti verdiklerini dile getirdi. Gazipaşa halkına hizmet vermekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Hüseyin Güneş, “Sabahları iş yerimize gelen müşterilerimize çay ikramı yapıyoruz. Biz halkımıza kaliteli ve güler yüzlü hizmet vermeye özen gösteriyoruz. Geniş ve ferah salonumuzda dev ekranda Gazipaşalı hemşehrilerimize maç izleme imkanı veriyoruz” şeklide konuştu.

 

ŞİKAYETLERDEN ŞİKAYETÇİ

 

İş yerlerinde sigara içirtmediklerine vurgu yapan Hüseyin Güneş, “İş yerimizde sigara içildiği gerekçesiyle bizi defalarca şikayet ettiler. Bu konuyla alakalı yetkililer yapılan şikayetleri değerlendirmek için iş yerimize geliyor. Bizi artık şikayet etmeyi bıraksınlar. İş yerimizde sigara içmenin yasak olduğu yerlerde kesinlikle sigara içirtmiyoruz. Sigara konusunda çok hassasız” diyerek yapılan asılsız şikayetlere tepki gösterdi.