Tarih: 11.04.2019 06:44

BAŞKANLARDAN ‘ÇALIŞMA’ SÖZÜ

Facebook Twitter Linked-in

CUMHURİYET Halk Partisi Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven ve CHP ilçe yönetimi, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerde Gazipaşa Belediyesi’ni CHP bünyesine kazandıran Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dün saat 11.30’da yapılan ziyarete, CHP Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Huriye Tunç ve CHP Gazipaşa gençlik kolları üyeleri de eşlik etti. CHP ilçe yönetimi tarafından yapılan ziyarette, 31 Mart yerel seçimleri konuşuldu. CHP ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kollarının seçimin kazanılmasında büyük bir emeğe sahip olduğunu dile getiren Başkan Mehmet Ali Yılmaz, CHP kademesinde bulunan ve seçimlerde canla başla çalışan herkese teşekkür etti.

 

GÜVEN: ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

 

Ziyarette kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Güven, Başkan Yılmaz’a partisi adına hayırlı olsun dileklerini iletti. “Seçimi kazandık diye yatmayacağız” diyerek CHP’li seçmenlere mesaj gönderen CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, “İlçe yönetimimizle Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz’a hayırlı olsun demeye geldik. Başkanımızın her zaman yanındayız. Bizler saha çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz sahada örgüt çalışması yaparken, başkanımızda belediye çalışmalarını yapacak. Biz Gazipaşa’ya verdiğimiz sözleri yerine getirmek için mücadele edeceğiz. Bizim amacımız bu. Başkanımıza tekrar hayırlı olsun” dedi.

 

YILMAZ: SİZİN SAYENİZDE KAZANDIM

 

Gazipaşa halkına verilen sözlerin yapılması için çok çalışacaklarını dile getiren Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise, “Ben partimize çok teşekkür ediyorum. Bunların sayesinde bu başarıyı yakaladık. Onları hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz. Gazipaşa için yapılabilecek her türlü çalışmaları yapacağız. Gazipaşa halkına vaat ettiğimiz her şeyi gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız. Ben, seçim sürecinde bizleri asla yalnız bırakmayan, seçimi kazanmamızda büyük emeği olan partililerimize çok teşekkür ediyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada beraber olacağız. Biz partimizi unutmayacağız. Çünkü biz bu makama onların sayesinde geldik” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —