BÖCEK ZİYARET TURUNDA

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’da ziyaret turuna çıktı.

GÜNDEM 11.04.2019 06:36:28 0
BÖCEK ZİYARET TURUNDA

31 MART’TA yapılan Mahalli İdareler Seçiminde, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ve 8 Nisan Pazartesi günü mazbatasını alan Muhittin Böcek, Antalya’da ziyaret turuna çıktı. Büyükşehir Belediye Başkanı sıfatıyla ilk ziyaretini Antalya Valisi Münir Karaloğlu’na gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, günün ikici ziyaretini Antalya İl Garnizon Komutanı Piyade Albay Tuncay Polat’a yaptı.

 

“BAŞARILI HİZMETLERE İMZA ATACAĞIZ”

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e yeni görevinde başarılar dileyen Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Başkan Böcek’le başarılı hizmetlere imza atacaklarını dile getirdi. Antalya’da yeni bir sayfa açıldığını ifade eden Karaloğlu, “Belediye ve paydaş kurumlarla Antalya’da başarılı hizmetlere imza atacağız. Antalya’da yeni bir dönem ve yeni bir sayfa açıldı. Birlik beraberlik içerisinde, Antalya’mızı tüm dünyaya tanıtmaya ve halkımız için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni görevinin Muhittin Böcek’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

“19 İLÇEMİZİ KUCAKLAYACAĞIZ”

 

Antalya için durmadan çalışmaya devam edeceklerini ifaden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise, “Aklımız, fikrimiz, aşkımız Antalya. Biz Antalya için çalışmak, Antalya için hizmet etmek için bu yola çıktık. Gazipaşa’dan Kaş’a kadar 19 ilçemizi kucaklayan, sorunlara çözüm arayan bir belediye olacağız. Antalya halkını mutlu etmek için elimizden gelenin fazlasını yapıp, gece gündüz çalışacağız” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27