MECLİSTE İSTİFA

Cumhur İttifakı listesi üzerinden Gazipaşa Belediye Meclisi’ne giren MHP’li Hasan Can, Avni Atay, Adem Uludağ ve Murat Özgen, Milliyetçi Hareket Partisi’ne geri dönmek AK Parti’den istifa etti.

SİYASET 9.04.2019 07:12:03 0
MECLİSTE İSTİFA

31 MART 2019 tarihinde tüm yurtta yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Gazipaşa Belediye Meclisine Cumhur İttifakı listesinden giren MHP’li Hasan Can, Avni Atay, Adem Uludağ ve Murat Özgen, AK Belediye Meclis Üyeliğinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Meclis Üyeliğine geçti. Bu dört isim istifa dilekçelerini Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a teslim etti.

 

“CUMHUR İTTİFAKI DEVAM EDECEK”

 

İstifaların ardından görüşlerini aldığımız MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, meclis üyelerinin istifa etmelerinin normal olduğunu, yaşanan gelişmenin anlaşma gereği yapıldığını dile getirdi. Cumhur İttifakı’nın pazara kadar değil mezara kadar devam edeceğini vurgulayan Terzi, “Meclis üyesi arkadaşlarımızın istifası bilinen bir durumdu. Biz ittifak görüşmesi yaparken bunlar masaya yatırılmıştı. Yani yaşanan durum bir sürpriz değil, bilinen ve beklenen bir durumdu. AK Parti ile ittifakımız devam ediyor. Hiçbir sıkıntımız yok. Türkiye Cumhuriyeti’nin gelişmesi, daha da ilerilere gitmesi için Cumhur İttifakı devam edecek” dedi.

 

“DEMOKRASİNİN GÜZELLİĞİ”

 

31 Mart seçimleriyle ilgili ilk kez konuşan MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, seçimler hakkında samimi açıklamalarda bulundu.  Terzi, “Gazipaşa’da belediye seçimini kazanmak için çok çalıştık ama olmadı. Bu da demokrasinin güzelliği. Milletimizin vermiş olduğu kararı, sorgulamadan saygı duyuyoruz. Biz seçim çalışmalarında Gazipaşa için en iyi hizmetleri yapacağımızı iddia etmiştik. Ama halkımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz’ı bu göreve layık gördü. Milletimizin vermiş olduğu karar vatanımıza, milletimize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

“MEHMET ALİ YILMAZ’A DESTEK VERİRİZ”

 

Yeni dönem için Gazipaşa Belediye Başkanı ve Gazipaşa Belediye Meclis Üyelerine başarılar dileyen Terzi, “Mehmet Ali Beyin Gazipaşa ve ülkemiz için yapacağı hayırlı hizmetlerin arkasında olduğumuzu belirtmek isterim. Yapılacak hayırlı hizmetler için kendisine her türlü desteği veririz. Tabi bunları söylerken, yapılan hataları ve yanlışları da eleştireceğiz. Hem Mehmet Ali Beye hem de Gazipaşa Belediye Meclisi üyelerine yeni dönem için başarılar diler, sonuçların Gazipaşa’mıza, Antalya’mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederim” şeklinde konuştu.