BİLGİÇ’TEN TEŞEKKÜR

Belediye Meclis Üyesi Bilgiç, seçim süresi boyunca kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür ederek, Gazipaşa’nın çözüm bekleyen acil sorunları olduğunu ve bunların çözümü için çalışacaklarını söyledi.

GÜNDEM 8.04.2019 06:59:43 0
BİLGİÇ’TEN TEŞEKKÜR

ANTALYA Büyükşehir ve Gazipaşa Belediyesi Meclis Üyesi Yüksek Mimar Esin Bilgiç, seçim süresi boyunca kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Mimar Esin Bilgiç, Gazipaşa’nın çözüm bekleyen acil sorunları olduğunu ve bunların çözümü için çalışacaklarını söyledi. Halkın karşısına uçuk kaçık ve çılgın projeler yerine öncelikli yapılması gereken söylemlerle çıktıklarını belirten Bilgiç, “Mutlu, huzurlu, değerlerini bilen, koruyarak kazanan bir Gazipaşa yaratmak için çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmadığınız için sonsuz teşekkürler. Seçim sürecinde uçuk kaçık, çılgın projelerle halkımızı hiç yanıltmadık. Gördük ki Gazipaşa halkının en temel gereksinimlerinde çok eksiklikler var henüz. Ayağı yere basan, öncelikli yapılması gerekli söylemlerle çıktık halkımızın karşısına. Toplumumuzun dürüstlük, şeffaflık, güven istediğini görünce de çok mutlu olduk. Yerel seçimlerle tüm Türkiye nefes aldı, Türk Milleti gücünü gördü, isterse neler yapabileceğini yeniden hatırladı” dedi

“ATATÜRK’ÜN YOLUNDA İLERLEME ZAMANI”

Önümüzdeki 5 yıl boyunca Gazipaşa için çalışacaklarını ve yapacak çok işlerinin olduğunu belirten Bilgiç, “Süreç boyunca emekleri için Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti İlçe başkanlarına ve yönetimlerine, bugüne kenetlenen geçmişte görev yapmış tüm yöneticilerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, doğrularda birleşen tüm Gazipaşa halkımıza çok teşekkürler. Şimdi Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ilerleme zamanı. Yaşadığımız kentlerin bugünkü kuşağa sadece miras değil, aynı zamanda çocuklarının emaneti olduğu bilinciyle hareket etme zamanı. Şimdi bilimsel ve teknik doğrularla kentimizi geliştirme zamanı. Yapacak çok işimiz var. Birlikte başardık, birlikte yöneteceğiz. Sağ ol, var ol Gazipaşa’m” diye konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27