MUSİKİ DERNEĞİ’DEN ŞEHİR DIŞINDA MUHTEŞEM KONSER

GÜNCEL 6.07.2022 13:01:30 0
MUSİKİ DERNEĞİ’DEN ŞEHİR DIŞINDA MUHTEŞEM KONSER

Gazipaşa Musiki Derneği, Gazipaşa Belediyesi’nin kardeş Belediyesi Karaman ilinin Sarıveliler ilçesine bağlı olan Göktepe’de muhteşem bir konser verdi. Şehir dışında açık havada ilk kez konser veren Gazipaşa Musiki Derneği, dinleyenlerin kulaklarının pasını sildi.

 

Gazipaşa Musiki Derneği, Müzik eğitmeni Şef Enes Yıldız yönetiminde hafta sonu Göktepe’de muhteşem bir konser verdi. Konsere Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve eşi Şerife Yılmaz, Göktepe Belediye Başkanı Mustafa Doğan ve eşi Devrim Doğan, Gazipaşalı ve Göktepeli vatandaşlar katıldı. Gazipaşa Musiki Derneği tarafından organize edilen konserde Dernek Başkanı İsmet Özalp açılış konuşması yaptı. Özalp konuşmasında “ Sizlere kardeş özlemiyle yanıp tutuşan, sevgi buharı dostluk kazanında muhabbet pişiren, Akdeniz dalgasıyla efil efil esen Gazipaşa’dan kucak dolusu selamlar getirdik. Sevgili Göktepe Belediye Başkanımız Mustafa Doğan, Gazipaşa’da yaptığımız konserimizi dinlemişti ve konserde bizleri buraya davet etti. Bizler de bugün müziğin evrenselliği ve bulunduğu her yerde toplumları birleştirip kaynaştıracağı, insanlar arasında muhabbet ateşi yakacağı için sizlerle buluşmaya geldik. Bu günden sonra bu tarz etkinliklerin devamının olması ümidiyle bizleri sizlerle buluşturan Göktepe Belediye Başkanımız Mustafa Doğan’a ve bizleri her zaman destekleyip bugün de yanımızda olan Gazipaşa Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

ÖZALP KONSERDEN SONRA DA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Gazipaşa Musiki Derneği Başkanı İsmet Özalp düzenlenen konserin ardından da açıklama yaparak, Musiki Derneği üyelerine teşekkür etti. Ekip arkadaşlarından övgüyle bahseden Özalp, “Sizlerle birlikte dikilen bir ağacın meyvesini yemek ne kadar lezzetli oluyor. Sizler de bu meyveyi gözle görüp dönül dili ile tattınız. Sevgi ile  gönül bahçelerine dikilen her türlü meyvenin tadına doyum olmadığına hep birlikte şahit olduk. Onun içindir ki;  kısa zamanda hazırlanıp, böyle güzelliklere imza atan gönüllük esasına dayalı hizmet veren başta Şefimiz Enes Yıldız’a, her türlü zorluklara göğüs gerip organizasyonda emeği geçen sunucumuz İpek Orçan’a, bütün sazende, solo-koro arkadaşlarımıza, bizlerden maddi manevi yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz nezdinde danışman Ayşe Arıcan’a, İktisadi ve İştirakler Müdürü Kemal Tufan’a, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Selçuk Özdemir’e, bizleri Göktepe’de ağırlayıp gönüllerinde mihman eden Göktepe Belediye Başkanı Mustafa Doğan nezdinde Fikret Bayar’a, Göktepe halkına ve bizlere her türlü destek veren herkese Gazipaşa Musiki Derneği yönetim kurulu olarak sonsuz teşekkür ederiz.