Tarih: 02.07.2022 14:05

GÖÇÜK VE GÖKÇEBELEN’DE ASFALT SEVİNCİ

Facebook Twitter Linked-in

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa’ya bağlı Göçük ve Gökçebelen mahalleleri grup yolunda asfalt çalışmasına başladı. Bölge halkının uzun süredir beklediği çalışma, muhtarları ve vatandaşları memnun etti.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların rahat ve konforlu ulaşımı için merkezde ve kırsalda çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Gazipaşa’nın Göçük ve Gökçebelen mahalleleri grup yolunda asfalt çalışması başlatıldı. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca planlanan program kapsamında yürütülen çalışmaların kısa zamanda tamamlanarak yolun bölge halkının hizmetine sunulması hedefleniyor. Ekipler hız kesmeden yolda sathi kaplama asfalt çalışmalarına başlarken, asfalt çalışmalarının ardından her iki mahallenin yolu daha modern ve güvenli hale gelecek.

 

MUHTARDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

 

Bölge halkının uzun süredir beklediği çalışma, muhtarları ve vatandaşları memnun etti. Göçük ve Gökçebelen grup yolunda yapılan çalışmaların kendilerini memnun ettiğini dile getiren Gökçebelen Mahalle Muhtarı Erol Aksoy, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e ve çalışmalara destek veren Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a, Gazipaşa Hizmet Birimi Müdürü Yaşar Kemal Uğuz’a ve Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —