TÜRKER YENİ EKİBİNİ AÇIKLADI

GÜNCEL 28.06.2022 13:26:37 0
TÜRKER YENİ EKİBİNİ AÇIKLADI

Gazipaşa’da 2021 yılı içinde kurulumunu tamamlayan Gazipaşa Emlakçılar Derneği’nin (GAZEMDER), 2 Temmuz Cumartesi günü saat 10.00’da Belediye Kültür Merkezi’nde olağan genel kurul toplantısı yapılacak. Toplantı öncesi basın açıklaması yapan GAZEMDER Başkanı Savaş Türker, genel kurulda aday olduğunu, söyledi. Dernek yönetim ve denetim kurulunda 3 yıl boyunca görev alacak yeni isimleri açıklayan Türker, amaçlarının yeni kurulacak kadroyla derneği en iyi şekilde yönetmek olduğunu dile getirdi.

 

“BU DERNEĞİ TEMSİL ETMEYE ADAY OLDUK”

 

GAZEMDER Başkanı Savaş Türker, “16 kişilik yeni bir yönetim kurulu oluşturuldu. Yeni yönetimimiz önümüzdeki 3 yılda Gazipaşa’daki emlak sektörünün takibini yapıp, derneğimizin yönetimiyle ilgili kararlara imza atacaklar. Biz burada ortak bir yönetim oluşturacağız. Derneğe kaç tane üyemiz varsa hepimiz birlikte yöneteceğiz. Buradaki başkan veya yönetim kurulu bu grubun bir temsilini ifade edecek. Biz yeniden bir oluşumla, bu derneği temsil etmeye aday olduk. 16 kişilik bir listemiz var. Nasip olursa, cumartesi günü yapılacak seçime bu listeyle gideceğiz. Listemizde; Savaş Türker, Mustafa Özdemir, Berna Akşit Balcı, Yunus Emre Erdem, Özcan Üner, Hasan Doğan, Ahmet Karagöz, Kamil Ütkün, Kader Arslan, İbrahim Oktay, Kadir Gülcan, Süleyman Tuncer, Sebahattin Demirok, Murat Özdemir, İsmet Adıgüzel ve Ahmet Garipoğlu. Bu arkadaşlarımız üç yıl boyunca Gazipaşa Emlakçılar Derneği’nin yönetim ve denetim kurulu listesini oluşturacaklar. Listemizdeki 10 kişi yönetimin asil ve yedek, 6 kişi ise denetim kurulunun asil ve yedeklerini oluşturacak” dedi.

 

BÜTÜN EMLAKÇILARI GENEL KURULA DAVET ETTİ

 

Gazipaşa’da emlak sektörünün sorunlarına son vermek istediklerini belirten GAZEMDER Başkanı Savaş Türker, emlakçıların ve vatandaşların haklarını korumak için çalışma yapacaklarını belirterek, “Önümüzde Alanya ve büyükşehir gibi kötü örnekler var. Biz burada kısıtlı bir sayıyla bu işleri yapmaya çalışıyoruz. Bugün yaşadığımız sorunlar, ileride daha büyük sıkıntılara yol açabilir. Biz GAZEMDER olarak bu kötü örneklerin Gazipaşa’da yaşanmaması için önlem almaya çalışıyoruz. Önlemlerimizi alabilirsek daha başarılı olacağız. Bu meslek hepimizin mesleği, bu dernek bir meslek grubunun oluşturduğu dernek, biz bir meslek oluşumuyuz. Hepimiz mesleğimize sahip çıkacağız. Biz bu birlik ve beraberliği sağladık. Daha iyi yerlere geleceğimizden eminim. Ben bu vesileyle, 2 Temmuz Cumartesi günü Belediye Kültür Merkezi’nde saat 10.00’da yapacağımız genel kurulumuz derneğimize üye olup olmayan tüm emlakçılarımızı davet ediyorum”  şeklinde konuştu.

 

Türker konuşmasını tamamladıktan sonra, basın toplantısına katılan emlakçıların taleplerini dinledi. Soru cevap şeklinde devam eden toplantıda, yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.