ECZACI VE AVUKAT HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ

GÜNCEL 28.06.2022 13:22:25 0
ECZACI VE AVUKAT HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ

Gazipaşa’nın tanınmış simalarından Eczacı Berat Yılmaz, yine ilçemizin tanınmış isimlerinden Avukat Hasan Çelenoğlu ile dünyaevine girdi.

 

Gazipaşa’da, Neşe&Ahmet Yılmaz’ın kızları Eczacı Berat Yılmaz ve Zübeyde&Nihat Çelenoğlu’nun oğulları Avukat Hasan Çelenoğlu evlendi. Green Garden Kahyalar Ömeroğlu Deniz Tesisleri’nde yapılan muhteşem düğüne, genç çiftin aileleri, akrabaları, yakınları ve arkadaşları katıldı. Alkışlar eşliğinde sahneye gelen Berat ve Hasan’ın nikah meresimi de düğünle birlikte yapıldı. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın kıydığı nikahta, Gelinin şahitliğini Özgün Özdemir ile Asuman Uludağ yaparken, Damadın şahitliğini ise Onur Can Şanlı ve Doğuş Çevik yaptı. Nikahın ardından çifti tebrik edip, mutluluk dileyen Başkan Yılmaz, aile cüzdanını geline takdim etti.

 

Kıyılan nikahın ardından genç çiftin ilk dansıyla başlayan düğünde eğlenceli anlar yaşandı. Davetlilerin doyasıya eğlendiği düğünde, düğün pastası genç çift tarafından kesildi. Takı töreninin ardından eğlenceye kaldığı yerden devam edildi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğünde davetlilerle birlikte doyasıya eğlenen genç çiftin mutlulukları gözlerinden okundu.