Tarih: 27.06.2022 14:12

ESNAFIN GÖZÜ AYDIN

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Alanya Lazergöz Tıp Merkezi arasında imzalanan indirim protokolü kapsamında Gazipaşalı bin 840 esnaf ve sanatkarlar ile birinci derece yakınları göz tedavi ücretlerinde yüzde 25 indirimden faydalanacak.

 

Gazipaşa esnafını ayrıcalıklı fırsatlardan yararlandırmak için çalışmalarına devam eden Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, Gazipaşa esnafını memnun edecek yeni bir protokole daha imza attı. Başkan Sönmez’in, Özel Alanya Lazergöz Tıp Merkezi’yle yaptığı protokolle Gazipaşalı bin 840 esnaflar ve birinci derece yakınları göz tedavi ücretlerinde yüzde 25 indirimden faydalanacak.

 

“GÖZ TEDAVİLERİNDE YÜZDE 25 İNDİRİM”

 

Alanya Lazergöz Tıp Merkezi’yle yapılan protokol hakkında bilgi veren Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, “Gazipaşalı esnaf ve sanatkarlarımız için Alanya Lazergöz Tıp Merkezi’yle protokol imzaladık. Odamız ve tıp merkezi arasında yapılan anlaşmaya göre, Gazipaşalı bin 840 esnaf ve sanatkarlar ile birinci derece yakınları göz tedavi ücretlerinde yüzde 25 indirimli imkandan faydalanacak” dedi.

 

“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

 

Geçtiğimiz hafta Alanya Anadolu ve Alanya Yaşam hastaneleri ile protokol imzalayıp Gazipaşalı esnaflar ve birinci derece yakınlarına her iki hastaneden yüzde 20 indirim fırsatı sağlayan Başkan Sönmez, yapılan tüm protokollerin ilçe esnafına ve birinci derece yakınlarına hayırlı olmasını diledi. Gazipaşa esnafının ayrıcalıklı fırsatlardan yararlanması için yönetimiyle birlikte elinden geleni yaptığını ifade eden Sönmez, “Yaptığımız anlaşma Gazipaşalı esnaf ve sanatkarlarımız ile ailelerine hayırlı uğurlu olsun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —