VAKIF’TAN İKİ EV PROJESİ DAHA

GÜNCEL 23.06.2022 13:07:34 0
VAKIF’TAN İKİ EV PROJESİ DAHA

Gazipaşa’da ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmayan Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Çamlıca Mahallesi’nde iki vatandaşın daha ev projesini tamamladı.

 

Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Gazipaşa’da ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmıyor. Yardıma muhtaç ailelere maddi ve ayni yardımlarına devam eden SYDV, içinde oturulması sağlık açısından tehlikeli olan evleri yenileyip vatandaşın kullanımına sunuyor. Bu kapsamda Gazipaşalı ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmayan SYDV Müdürü Ali Rıza Büyükakça, Çamlıca Mahallesi’nde ev onarımı tamamlanan iki vatandaşı evlerinde ziyaret etti. Müdür Büyükakça’nın Çamlıca ziyaretine, Gazipaşa Mal Müdürü Cavit Özer, Mütevelli Heyeti Üyesi ve İstiklal Mahallesi Muhtarı Ali Yıldırım ile Çamlıca Mahallesi Muhtarı Aydın Şahinkaya eşlik etti.

 

“245 VATANDAŞA EV ONARIM HİZMETİ VERDİK”

 

Gazipaşa’da yürütülen sosyal yardımlaşma projelerinin devam ettiğine dikkat çeken SYDV Müdürü Büyükakça, ilçemizde bugüne kadar 245 vatandaşa ev onarım hizmeti verildiğini dile getirerek, “Oturulamayacak durumda olan 55 evi de yıkıp yeniden yaptık. Devam eden 4 yeni ev projemiz var. Ayrıca 19 vatandaşımızın ise ev onarım projeleri devam ediyor. Vakfımızca hazırlanan ev onarım projeleri kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 4 milyon 118 bin 489 TL ödenek tahsis edildi. Ödeneklerimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kullanıyoruz” dedi.

 

“GAZİPAŞA’NIN 53 MAHALLESİNDEYİZ”

 

Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın ilçemizin 53 mahallelerinde bir fiil çalıştığına dikkat çeken Büyükakça, “Barınma projelerimizin yanında yaşlılarımıza yönelik yürüttüğümüz “Yalnız Değilsiniz Yanınızdayız” isimli projemizle yaşlı bireylerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bunun yanında ilçemizde yardıma muhtaç olan ailelere maddi ve ayni destek yapmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.