Tarih: 22.06.2022 13:06

“UYUŞTURUCUNUN YOLUNU TIKAYACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

Uyuşturucuyla mücadele toplantısında konuşan Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, “Uyuşturucuyla mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Gazipaşa’ya gelen her türlü uyuşturucunun yolunu tıkayacağız” dedi.

 

Gazipaşa kaymakamlığı tarafından bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı. İlçe Kaymakamı Orhan Altun başkanlığında yapılan toplantı dün kaymakamlık makamında gerçekleşti. Toplantıya, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Teğmen Emre Cihat Aydemir ve kurum amirleri katıldı.

 

İLÇEMİZDEKİ SON DURUM MASAYA YATIRILDI

Uyuşturucuyla ilgili ciddi konuların değerlendirildiği toplantıda, madde bağımlılığı ile ilgili ilçemizdeki son durum masaya yatırıldı. Ayrıca uyuşturucu madde kullanımı ve satışının önüne geçilmesi noktasında neler yapılabileceği görüşüldü.

 

METANFETAMİN KONUSUNDA AYRICA DURULDU

 

Toplantıda, Sentetik bir uyarıcı olan metanfetamin konusu üzerinde ayrıca duruldu. Metanfetaminin ilçeye girişinin engellenmesi için yapılacak çalışmaların detayları konuşularak, çözüm yolu arandı.

 

“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEMİZ SONUNA KADAR DEVAM EDECEK”

 

Toplantı sonrasında gazetemize değerlendirmede bulunan Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, uyuşturucuyla mücadele konusunda titizlikle çalıştıklarını dile getirdi. Altun, “Bizim buradaki görevimiz, uyuşturucu kullanımının önüne geçip, çocuklarımızı, gençlerimizi ve vatandaşlarımızı bu illetlerden korumak. Bizler bu amaçla mücadelemize devam ediyoruz. Gazipaşa’ya gelen her türlü uyuşturucunun yolunu tıkayacağız. Uyuşturucuyla mücadelemiz sonuna kadar devam edecek” dedi.

 

“UYUŞTURUCU KONUSUNDA HEPİMİZE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR”

 

Uyuşturucuyla mücadelede sadece kolluk kuvvetlerine değil, ailelere, öğretmenlere ve topluma da büyük görevlerin düştüğünü dile getiren Altun, “Bu iş bizim işimiz değil deyip kenarı oturursak, uyuşturucu ile mücadelede kesin sonuçlar alamayız. Kolluk kuvvetlerimiz sahada mücadelesine devam ederken, aileler çocuklarına en iyi şekilde sahip çıkıp, onları koruyup, kollamalı… Okullarda da bu görevi öğretmenlerimiz yapmalı. Toplum olarak da gördüğümüz, şahit olduğumuz uyuşturucu olaylarına karşı duyarlı olmamız gerekiyor. Bu tarz olayları kolluk kuvvetlerimize en kısa sürede bildirmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —