GAZİPAŞALI GENÇ FUTBOLCU FENERBAHÇE’NİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

SPOR 21.06.2022 12:27:45 0
GAZİPAŞALI GENÇ FUTBOLCU FENERBAHÇE’NİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Gazipaşa’da, 1922 Gazipaşa Gençlik ve Spor Kulübü U14 takımında forma giyen Semih Utku, sezon içerisinde gösterdiği performansla Fenerbahçe’nin dikkatini çekti. Kulüp tarafından antrenmana çağrılan genç futbolcu, takımda kalıcı olmak için hünerlerini sergiliyor.

 

Türkiye’nin önde gelen spor kulüplerinden Fenerbahçe, Gazipaşalı genç yeteneği deneme antrenmanlarına çağırdı. 1922 Gazipaşa Gençlik ve Spor Kulübü U14 takımında forma giyen Semih Utku, 2021-2022 futbol sezonunda gösterdiği performansla Fenerbahçe’nin dikkatini çekti. Yetenekli gençleri takıma kazandırmak ve güçlü bir altyapı kurmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Semih Utku’yu antrenmanlara çağırdı. Gazipaşa’dan İstanbul’a giden genç futbolcu, Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde antrenmanlarına başladı. Genç yaşta Fenerbahçe Spor Kulübü’nün dikkatini çekmeyi başaran Semih Utku, Fenerbahçeli antrenörlerin beğenisini kazanıp takımda kalıcı olmak istiyor.

 

“İNŞALLAH YOLUNA FENERBAHÇE’DE DEVAM EDER”

 

Semih Utku’nun Fenerbahçe Spor Kulübü’nde antrenmanlara başlamasını değerlendiren Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, “1922 Gazipaşa Gençlik ve Spor kulübü U14 kategorisinde mücadele eden Semih Utku, Fenerbahçe Spor kulübü ile antrenmanlara çıkmaya başladı. İnşallah takımda kalıcı olur ve yoluna Fenerbahçe’de devam eder. Genç sporcumuza başarı diler, hayallerinin gerçek olmasını temenni ederim” dedi.