Tarih: 20.06.2022 14:06

ESNAFA 'ÖZEL' İNDİRİM

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Alanya Anadolu ve Alanya Yaşam hastaneleri arasında yapılan protokol gereğince Gazipaşalı esnaf ve sanatkarlar ile birinci derece yakınları, bu iki hastaneden yüzde 20 indirimli faydalanacak.

 

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez ve yönetimi, seçimlerden önce Gazipaşalı esnaf ve sanatkarlara verdiği indirimli sağlık hizmeti sözünü yerine getirdi. Cuma günü Alanya’ya giden Başkan Sönmez, hem Alanya Anadolu hem de Alanya Yaşam Hastanesi ile görüşme gerçekleştirdi. İki hastaneden de olumlu sonuçlar elde eden Sönmez, sağlık ücretlerinde yüzde 20 indirim sözleşmesi imzaladı. İndirim imkanından Gazipaşalı 1840 esnaf ve sanatkarlar ile birinci derece yakınları faydalanacak.

 

“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

 

İki hastane ile yapılan protokol hakkında bilgi veren Sönmez, “Odamızın Alanya Anadolu ve Alanya Yaşam hastaneleriyle yaptığı protokol kapsamında, üyelerimiz ve üyelerimizin birinci derece yakınları yani anne, baba, eş ve çocukları her iki hastaneden yüzde 20 indirim fırsatından yararlanacak. Bu süre içinde üyelerimize kimlik kartı çıkaracağız. Üyelerimiz tercih ettiği hastaneye gittiği zaman bu kimlik kartlarını gösterecekler ve yüzde 20 indirimden faydalanacaklar. Yaptığımız anlaşma Gazipaşalı esnaf ve sanatkarlarımız ile ailelerine hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

 

SIRADA LAZERGÖZ VAR

 

Göz hastalıklarıyla ilgili girişimlerinin olduğunu belirten Başkan Sönmez, “Alanya Lazergöz Tıp Merkezi ile irtibat halindeyiz. Bu hafta içinde Lazergöz Tıp Merkezi ile görüşüp aynı protokolü onlarla da imzalamayı düşünüyoruz.

 

Öte yandan Başkan Sönmez, yapılan protokol ile Gazipaşa esnafına ve birinci derece yakınlarına indirim fırsatı veren Alanya Anadolu ve Alanya Yaşam hastanelerine teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —