İYİ KADINLARIN HEDEFİ 2023

GÜNCEL 20.06.2022 14:04:32 0
İYİ KADINLARIN HEDEFİ 2023

Türkiye’de 2023’te yapılacak genel seçimlere düzenledikleri parti içi eğitim çalışmalarıyla devam eden İYİ Parti Antalya İl Kadın Kolları, Alanya’da partili kadınlara eğitim semineri verdi. İYİ Parti Antalya İl Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu, İYİ Parti İl Kadın Politikaları Akdeniz Bölge Sorumlusu Ferhan Başaran, İYİ Parti Gazipaşa Kadın Politikaları Başkanı Meral Karabulut ve Alanya İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Şenol Gülbahçe’nin konuşmacı olarak katıldığı seminerde önemli konular masaya yatırıldı. Ferhan Başaran koordinatörlüğünde düzenlenen seminerde, seçim güvenliği, üye çalışmaları ve sahada yürütülen çalışmalar ele alındı.

 

“GENEL BAŞKANIMIZA HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ DESTEK OLACAĞIZ”

 

Alanya’da yoğun katılımla gerçekleşen eğitimi verimli bir şekilde tamamladıklarını dile getiren İYİ Parti Gazipaşa Kadın Politikaları Başkanı Meral Karabulut, “İYİ Parti İl Kadın Politikaları Akdeniz Bölge Sorumlumuz Sayın Ferhan Başaran koordinatörlüğünde gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimizi tamamladık. İktidar hedefinde olan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e yapacağımız çalışmalarla destek vereceğiz. Bu kapsamda üyelerimizin; sahada daha aktif, ziyaret ettiği her yerde bilgisi ve donanımıyla vatandaşları kendisine hayran bırakması, parti çalışmalarını ve partimizin hedeflerini vatandaşa en iyi şekilde anlatması için bir dizi eğitim çalışması yaptık. Çalışmalarımız ve eğitimlerimiz çok verimli geçti. Katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

 

“GENEL BAŞKANI KADIN OLAN BİR PARTİYE

DESTEK OLMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

 

İYİ Parti’nin Türkiye’de birleştirici bir güç olduğunu belirten Karabulut, “Genel başkanı kadın olan bir partiye mensup olmaktan diğer arkadaşlarım gibi bende büyük gurur duyuyorum. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kadınların her alanda olduğu gibi siyasette de aktif olmasını çok isterdi. Bizlerde siyasette aktif olarak yer alıp, genel başkanı kadın olan bir partiye destek olmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.