GAZİPAŞA’YA YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜ

GÜNCEL 20.06.2022 14:02:33 0
GAZİPAŞA’YA YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜ

Gazipaşa'da, günlük yüzlerce vatandaşın kullandığı Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi önündeki yol bakımsızlığı ile dikkat çekiyor. Kışın çamur deryasına dönen o yol, yazın tozdan dolayı doktor ve hemşireler ile vatandaşları rahatız ediyor.

 

Gazipaşa’da, geçtiğimiz yıllarda yıkılan eski Gazipaşa Devlet Hastanesi’nin bahçesinde bulunan Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi günlük yüzlerce hasta vatandaşa hizmet veriyor. Cumhuriyet Mahallesi Hastane Caddesi’nde hizmet veren Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi’ne bağlanan yol, bakımsızlığı ile tepki çekiyor. Özellikle yaz aylarda toz bulutlarının yükseldiği o yol, kışın çamur deryasına dönüyor. Doktor, hemşire ve vatandaşların kullandığı o yoldan yükselen tozlar, çevrede ikamet eden vatandaşların evlerini de olumsuz yönde etkiliyor.

 

“BİZLERİ TOZDAN KURTARMALARI GEREKİYOR”

 

Eski hastane binası içinde kalan o yolun yapılmasını isteyen vatandaşlar, yolun yapılarak daha kullanışlı hale getirilmesini bekliyor. Yolun çevrede evi bulunan vatandaşlarla Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli doktorlar ve hemşireleri ciddi anlamda rahatsız ettiğini ifade eden çevre sakinleri, “Burayı İlçe Sağlık Müdürlüğü mü, Gazipaşa Belediyesi mi, yoksa İl Sağlık Müdürlüğü mü yapacak? Buranın en kısa zaman yapılıp, bizleri tozdan kurtarmaları gerekiyor” ifadelerini kullandılar.