ESNAFIN DERDİNE DERMAN OLDU

GÜNDEM 17.06.2022 01:32:04 0
ESNAFIN DERDİNE DERMAN OLDU

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, şeker maliyeti altında ezilen pastaneci ve tatlıcı esnafının derdine derman oldu.

 

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez’in, Gazipaşa’da faaliyet gösteren pastaneci ve tatlıcı esnafının indirimli toz şeker desteğinden yararlanabilmesi için Burdur Şeker Fabrikası’ndan getirttiği toz şekerler Gazipaşa Esnaf Odası önünde esnafa dağıtıldı. Şeker maliyetleri altında ezilen pastaneci ve tatlıcı esnafının derdine derman olan Sönmez, esnafın yüzde 50 indirimli toz şeker imkanından faydalandığını belirtti.

 

%50İNDİRİMDEN YARARLANDILAR

 

Esnaf Odası’nın tuttuğu kamyonla Gazipaşa’ya getirilen 14 ton toz şekerin pastaneci ve tatlıcı esnafına dağıtıldığını belirten Sönmez, “Şu anda şekerin çuvalı piyasada bin ile bin 100 TL arasında. Gazipaşa’da imalathanesinde şeker kullanan 14 esnafımız şekerlerini 550 liradan aldı. Yani esnaflarımızın yüzde 50 indirimle şeker almasına olanak sağladık. 14 esnafımıza her ay kişi başı 1 ton şeker verilecek. Çuvalımız 50 kilogram ve her esnafa 20 adet şeker çuvalı teslim edilecek” dedi.

 

“ÜRETİM ARTARSA ÇUVAL SAYISI ARTACAK”

 

“Üretime göre ilerleyen zamanlarda çuval sayısını arttırma durumumuz var” diyen Başkan Sönmez, “Şekerlerini teslim alan esnaflarımıza, her ay bir ton toz şeker getirmeye devam edeceğiz. Üretim artarsa, esnaflarımızdan gelen talep doğrultusunda verilen çuval sayısı artabilir. Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Antalya’da esnafına toz şeker desteği hizmeti veren iki odadan biri. Biz oda olarak esnaflarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Şeker desteğinden yararlanan esnaflar ise, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez ve yönetimine teşekkür etti.