ÜRETİCİNİN SORUNLARI MASAYA YATIRILACAK

GÜNCEL 17.06.2022 01:29:52 0
ÜRETİCİNİN SORUNLARI MASAYA YATIRILACAK

Gazipaşa’da Vatan Partisi İlçe Başkanlığı tarafından Yakacık Mahallesi'nde “Üretim Devrimi Kurultayı” gerçekleştirilecek. Alanında uzman kişilerin katılacağı kurultayda, üreticinin sorunları ele alınacak.

 

Türkiye'de tarım politikalarına yön verecek projelere imza atan Vatan Partisi,  Gazipaşa da önemli bir Kurultay düzenleyecek. Vatan Partisi İlçe Başkanlığı tarafından Yakacık ve Anıtılı (Kaledran) mahallelerinde “Üretim Devrimi Kurultayı” düzenlenecek. Kurultay bugün saat 13.30’da Yakacık Mahalle kahvesinde gerçekleştirilecek. Alanında uzman kişilerin katılacağı kurultayda, üreticinin sorunları ele alınacak. Kurultaya, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya İl Başkanı Serdar Üsküplü, Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Hamdi Fidan, Ziraat Mühendisi Yavuz Çetin, Ziraat Yüksek Mühendisi Kamil Körhasanoğulları, Galadıran Kültür Derneği Başkanı Bilal Şahin, Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş konuşmacı olarak katılacak. Üretim ve üretici sorunlarının ele alınacağı kurultayda, gübre, ilaç, akaryakıt, elektrik ve diğer temel tarım gederlerine karşı çözüm yolları aranacak.

 

“ÜRETİCİNİN SORUNLARINI ELE ALACAĞIZ”

 

Vatan Partisi Gazipaşa İlçe Başkanı Fikret Çalışkan, “Vatan Partisi İlçe Örgütü olarak Kaledran’da “Üretim Devrimi Kurultayı” düzenliyoruz. Bugün saat 13.30’da yapılacak kurultaya,  Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya İl Başkanı Serdar Üsküplü, Anamur-Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş. Ziraat Yüksek Mühendisi Kamil Körhasanoğulları, Ziraat Mühendisi Yavuz Çetin, Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Hamdi Fidan, Galadıran Kültür Derneği Başkanı Bilal Şahin'in konuşmacı olarak katılacağı kurultayda, üreticilerimizin sorunlarını konuşup, çözüm yolları arayacağız. Elektrik, gübre, mazot, fide, ilaç ve pazarlama konularını masaya yatıracağız” dedi.

 

“ÜRETİCİLERİMİZİ VE İLÇE HALKINI DAVET EDİYORUM”

 

“Üretici baş tacımız olacak” diyen ve konuşmasına devam eden Çalışkan, “Konuşmacıların sunumunun ardından, üreticilere mikron uzatacağız. Sorunlarını ve isteklerini dinleyeceğiz. Kurultay sonucunda hazırlanacak sonuç metni, yetkili mercilere teslim edilecek. Bu kurultaya tüm üreticilerimizi ve ilçe halkını davet ediyorum. Ulusal Kanal, düzenlenecek kurultayı takip edip izleyicilere ulaştıracak” dedi.