“ÇİFTÇİYİ GÜNAH KEÇİSİ İLAN EDECEKLER”

GÜNCEL 9.06.2022 09:09:33 0
“ÇİFTÇİYİ GÜNAH KEÇİSİ İLAN EDECEKLER”

Gazipaşa’da çöplükte çekilen videoların çirkin bir oyuna benzediğini ileri süren CHP Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Kerim Ercan Şanlı, “Hükümeti aklayıp, çiftçiyi günah keçisi ilan etmeyi amaçlıyorlar. Kamuoyunda bu yönde paylaşımlar var” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Kerim Ercan Şanlı, Gazipaşa’da çöp döküm tesisine atılan sebzeler ile ilgili açıklama yaptı. Çöplükte çekilen videoların hedef şaşırtmak için sosyal medya platformlarında yayımlandığına dikkat çeken Şanlı, “Markette ve pazarda ateş pahası olan ürünlerin fiyatları Gazipaşalı çiftçilerin üzerine yüklenmek istiyor. Burada, hükümeti aklayıp, çiftçiyi günah keçisi ilan etmeyi amaçlıyorlar. Kamuoyunda bu yönde paylaşımlar var” dedi.

 

“BİZLER EKMEĞİMİZİ TOPRAKTAN ÇIKARIRIZ”

 

Çöplükte çekilen videoların çirkin bir oyuna benzediğini ileri süren Şanlı, “Sosyal medyada yer alan domates ve salatalıkların çöpe dökülmesi üzerine gelen yorumlar Gazipaşa halkı olarak hepimizi derinden üzdü. Zannımca neye, kime ve neden konuştuğunun idrakinde olmayan şahıs, Gazipaşa halkımıza ve çiftçilerimize ağza alınmayacak sözler kullandı. Bizler ekmeğimizi topraktan çıkaran insanlar olarak bu hakaretlerin hiçbirini kabul etmiyor, kat-i suretle reddediyoruz” dedi.

 

“AMAÇLARI HEDEF ŞAŞIRTMAK”

 

“Emeğin değerini bilen üretici de komisyoncu da emek verdiği ürünü çöpe dökmez” diyen CHP Gençlik Kolları Başkanı Şanlı, “Biz üreticiler olarak sofraya uygun olmayan hiçbir ürünü ne atfettiğiniz fakire fukaraya ne de bir başkasına yedirmeyiz. Hedef şaşırtmak adına çekilmiş bu videonun tamamen arkası boş eleştirilerden oluştuğunu düşünmekteyiz. Ve Gazipaşa Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak gerekli mercilere başvurup konunun takipçisi olacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27