GAZİPAŞA'DA ÇÖPE DÖKÜLEN ÜRÜNLERİN VİDEOSUNU ÇEKİP ÇİFTÇİLERE HAKARET EDEN ŞAHISLAR HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

GÜNDEM 8.06.2022 12:39:06 0
GAZİPAŞA

Gazipaşa’da çöplüğe dökülen sebzelerin videosunu çekip, Gazipaşalılara ve Gazipaşa’nın çalışkan, emektar çiftçisine hakaret eden şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunuldu. “Gazipaşa’nın çiftçisine kimse hain diyemez” diyen Av. Onur Demir, “Gazipaşa çiftçisinin arkasındayım, suç duyurusunda bulundum, konuyu takip edeceğim” dedi.

 

GAZİPAŞALI Avukat Onur Demir, Gazipaşa’da çöplerin toplandığı alana dökülen sebzelerin videosunu çekip, Gazipaşalılar ve Gazipaşa çiftçisine hakaret eden şahıslar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. “Gazipaşa ve Gazipaşalılar sahipsiz değildir” diyen Av. Onur Demir, sebzelerin para etmediği için döküldüğünü, çöpe dökülen ürünlerin en çok üreticiyi mutsuz ettiğini söyledi.

 

“BURADAKİ HAİN LAFI GAZİPAŞALILARI KIRDI”

 

Video çekip sosyal medyada paylaşan kişilerin, Gazipaşalılar ve Gazipaşa çiftçisine hakaret ettiğini belirten Demir, “Çiftçiler bu durumdan çok rahatsız. Çiftçilerimiz bu sıcakta ürünlerini topluyor ama satılamıyor. Onun için dökmek zorunda kalıyorlar. Bu durumdan en çok çiftçi mutsuz. Burada sorumlu çiftçi değildir. Videoyu çekenler, Gazipaşalılara hain diyor, alçak diyor. Gazipaşa sahipsiz değil. Kimse Gazipaşalılara ve Gazipaşa çiftçisine hain diyemez. Bu videolar sosyal medyada paylaşıldı. Ortaya çıkan durumdan Gazipaşalı çiftçiler çok mutsuz oldu. Ben ilçemin ve Gazipaşa çiftçisinin arkasındayım, suç duyurusunda bulundum, konuyu takip edeceğim. Bu videoyu çekenler bilgileri olmadan yorum yapıp, videoyu paylaşmışlar. Buradaki hain lafı Gazipaşalıları kırdı. Bundan dolayı cezalandırılmalarını istiyorum” dedi.