AK PARTİ’DE SEÇİM İSTİŞARESİ

GÜNCEL 1.06.2022 14:06:17 0
AK PARTİ’DE SEÇİM İSTİŞARESİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, AK Partili yöneticilerle Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi. Toplantıya Gazipaşa’dan AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz ve gençlik kolları yönetimi katıldı.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz başkanlığında yapılan toplantı, dün Antalya Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, AK Parti milletvekilleri, il başkan yardımcıları, il kadın ve gençlik kolları yöneticileriyle birlikte, 19 ilçeden AK Partili yöneticiler katıldı. AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz ve gençlik kolları yönetimi de toplantıda yerini aldı.

 

“CUMHURBAŞKANIMIZLA YOL ALMAYA DEVAM EDİYORUZ”

 

Toplantıda konuşma gerçekleştiren AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, “Türkiye'nin yarınları daha aydınlık olacaksa, 'karanlığa kapalı aydınlığa açık' diyerek yola düşen Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 yılında yeniden cumhurbaşkanı olması gerekiyor. En büyük arzumuz teşkilatlar olarak budur. Bir yiğit insan geldi. 'Avrupa ne der, Amerika ne der' diye bakmaya gerek yok. 'Allah ne der, millet ne ister ona bakalım ve yürüyelim' diyen bir liderimiz var, onunla yol almaya devam ediyoruz” dedi.

 

Konuşmasında başkanlık sistemine de değinen Yavuz, başkanlık sistemini savunarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 2023’te yeniden başkan seçeceklerini dile getirdi.

 

“REİS’İMİZİN ARKASINDA DURACAĞIZ”

 

Antalya’da düzenlenen toplantının ardından konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, “Genel Başkan Yardımcımız ve Seçim İşleri Başkanımız Sayın Ali İhsan Yavuz beyefendinin katılımıyla Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantımızı gerçekleştirdik. Verimli bir toplantı oldu. Bilindiği üzere 2023’te çok ama çok önemli bir seçim bizi bekliyor. Bizler daha önce de olduğu gibi bu seçimde de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimden zaferle ayrılması için sahada elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Dün olduğu gibi yarın da Reis’imizin arkasında durup, partimizi bir kez daha iktidara taşıyacağız” dedi.