KARALAR’DA KONSER COŞKUSU

GÜNCEL 31.05.2022 13:31:03 0
KARALAR’DA KONSER COŞKUSU

Gazipaşa’nın Karalar Mahallesi, bu yıl ilki düzenlenen Karalar 1. Bahar Konseri’ne ev sahipliği yaptı. Karalar Kalkınma ve Dayanışma Derneği tarafından Karalar Köy Konağı’nda düzenlenen 1. Bahar Konseri pazar günü saat 09.00’da başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Etkinlikte, yerel sanatçılarla birlikte sahne alan Mehtap Koç, Gazipaşalılara unutamayacakları bir gün yaşattı.

 

OYUNLAR OYNANDI YARIŞMALAR DÜZENLENDİ

 

Sabah saatlerinde eğlencenin başladığı Karalar 1. Bahar Konseri’nde, çeşitli yarışmalar düzenlendi. Geleneksel oyunların oynandığı etkinlikte yarışmaları ve oyunları kazananlara sürpriz hediyeler verildi. Eğlence ve coşkunun gün boyu sürdüğü konsere katılan vatandaşlar, etkinlik alanına kurulan stantlardan alışveriş yapma imkanı buldu.

 

KÖY AĞASI HALİL TUNCER OLDU

 

1. Bahar Konseri’nin köy ağasının belirlenmesi için açık arttırma ile koç satışa çıkarıldı. Talipliler, koçu almak için kıyasıya mücadele etti. Açık attırmada koça 55 bin lira teklif eden Halil Tuncer, 1. Bahar Konseri’nde köy ağası olarak seçildi.

 

KONSERLER VATANDAŞLARI COŞTURDU

 

Vatandaşların eğlenceye doyduğu konserde, Soner Şahinkaya, Ahmet Balcı,  Ahmet Yaman, Ahmet Karakoç ve Celal Balçık’ın yanı sıra ses sanatçısı Mehtap Koç sevilen parçalarını seslendirdi. Akşam saat 21’00’de sahne alan Koç, konsere katılım sağlayan vatandaşlara unutmayacakları bir gün yaşattı.

 

“KÖYÜMÜZÜ VE GAZİPAŞA’MIZI TANITMAK İSTİYORUZ”

 

Karalar Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yaman, eğlence ve coşkuyu aynı anda yaşadıkları bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Karalar 1. Bahar Konseri’ne katılan herkese teşekkür eden Yaman, “Geleneksel hale getirmek istediğimiz Karalar Bahar Konseri’ni her yıl düzenlemek gibi hedefimiz var. Hem köyümüzü, hem de Gazipaşa’mızı düzenleyeceğimiz etkinliklerle tanıtmak istiyoruz. Burada güzel bir konser düzenledik. Konserin yapılmasında emeği olan, burada stant açan, konserimize katılan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.