Tarih: 30.05.2022 13:43

AKALAN’IN RESİM SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Akalan İlk ve Ortaokulu öğrencileri tarafından AHENK Projesi kapsamında açılan resim sergisi büyük beğeni topladı.

 

Antalya Valiliği himayesinde başlatılan Antalya’da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) Projesi, ilçemizde bulunan okularda uygulanmaya devam ediyor. Çağın becerileri ve insani değerleriyle donanmış, yaratıcı ve girişimci çalışmalar ile fark yaratarak bilime sevdalı, kültüre meraklı, duyarlı, nitelikli, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirme amacıyla ilçemiz okullarında yürütülen AHENK Projesi kapsamında Akalan İlk ve Ortaokulu öğrencileri, Görsel Sanatlar Öğretmeni Songül Uysal’ın öncülüğünde resim sergisi açtı. Serginin açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Akalan İlk ve Ortaokulu Müdürü İlyas Yılmaz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Okul öğrencileri tarafından yapılan birbirinden güzel resimler, Gazipaşa Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sergide öğrencilerin birbirinden güzel ve yaratıcı çalışmaları yer aldı. Öğrencilerin çizdiği resimler, ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı. Serginin açılışına katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül’e öğrenciler tarafından yapılan ebru resim hediye edildi. Müdür Gül, serginin açılmasına öcülük eden Görsel Sanatlar Öğretmeni Songül Uysal’a plaket takdim etti. Sergide eserleri bulunan öğrencilere ise katılım belgesi verildi.

 

Açılan sergiye ilişkin okuldan yapılan açıklamada, “Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Songül Uysal'ın ve öğrencilerin yapmış olduğu tablolardan oluşan resim sergimizi Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde sergiledik. Sergimizin açılışına katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Gül' e şükranlarımızı sunuyoruz” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —