Tarih: 30.05.2022 13:41

BAŞKAN YILMAZ VAN’DAKİ ÇALIŞTAYA KATILDI

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Van’da gerçekleştirilen ‘Belediye Başkanları Çalıştayı’na katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımlarıyla gerçekleştirilen çalıştayda, Türkiye’nin dört bir yanından belediye başkanları bir araya geldi. Çalıştay boyunca paneller gerçekleştirildi.

 

Çalıştaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP genel başkan yardımcıları, parti meclisi üyeleri, milletvekilleri, CHP’li büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.  CHP’li belediye başkanları, Van’a gittikleri ilk gün 13 ayrı ilçede saha ziyaretleri yaparak, iş insanları, sanayiciler, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yılmaz, Van programına İpekyolu ilçesinde saha gezisi ile başladı. Başkan Yılmaz ve beraberindeki belediye başkanları, Van esnafı ve vatandaşların sıkıntılarını dinledi, çözüm önerilerini paylaştı.

 

“ÇALIŞTAYIMIZ VERİMLİ GEÇTİ”

 

Van’da gerçekleştirilen çalıştayla ilgili konuşan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Cumhuriyet Halk Partimizin Van’da düzenlediği Belediye Başkanları Çalıştayı'mızı tamamladık. Verimli geçen çalıştayımızda, gerçekleştirdiğimiz güzel işler ve planladığımız projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Bizleri böyle güzel bir çalıştayda buluşturan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ederim. Güzel günler çok yakın. Aydınlık yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz.” dedi. 

 

İki gün süren ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılışını yaptığı çalıştayda, farklı paneller ve sunumlar gerçekleşti. Başkanların söz alarak talep ve önerilerini de dile getirdiği çalıştayda, ortak sorunlar ele alındı. Çalıştay, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından toplu aile fotoğrafı ile sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —