ÇİFTÇİYE TASARRUF İMKANI

GÜNCEL 28.05.2022 16:06:44 0
ÇİFTÇİYE TASARRUF İMKANI

Tarımsal sulamada güneş enerjisi sistemleri kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla Ziraat Bankası tarafından hayata geçirilen Güneş Enerjili Sulama Kredisi, Gazipaşalı çiftçilere tasarruf imkanı sunuyor.

 

Gazipaşalı çiftçilerin yaz aylarında yaşadığı kuraklık sorunu güneş enerjisi sistemleri (GES) ile çözüme kavuşturulacak.  Ziraat Bankası tarafından ülkemizin yenilenebilir enerji kaynaklarının etkin ve verimli şekilde kullanılmasına katkı sağlamak amacıyla çiftçiler için hayata geçirilen Güneş Enerjili Sulama Kredisi, Gazipaşalı çiftçilere tasarruf imkanı sağlıyor. Artan elektrik maliyetini ciddi oranda azaltan güneş enerjisi sistemleri, 7 yıl sıfır faiz imkanıyla alınacak kredilerle kurulabiliyor.

 

AS ENERJİ ÇİFTÇİLERE HİZMET VERİYOR

 

Gazipaşa’da enerji sektöründe fark yaratan,  Ahmet Sarıoğlu ve Hüseyin Uysal ortaklığında kurulan As Enerji Solar Otomasyon Sistemleri, Ziraat Bankası ile anlaşmalı olarak ilçemizdeki üreticilere hizmet veriyor. Tecrübeli ve alanında uzman personeller tarafından kurulacak sistemler, üreticiye uzun süre kaliteli hizmet garantisi verirken, çitçileri elektrik yükünden kurtarıyor. Gazetemize açıklama yapan, firma ortağı Ahmet Sarıoğlu, “Ziraat Bankası ile anlaşmalı olarak 7 yıl sıfır faiz imkanı ile sunduğumuz tarımsal sulama kredisi için üreticilerimizi bayiimize bekliyoruz” dedi.

 

“ÇİFTÇİLERE ÖNCÜLÜK EDİYORUZ”

 

Tarım alanındaki modern basınçlı sulama sistemleri ile güneş enerjisi sistemleri kullanımının yaygınlaştırılması, tarımsal üretimde enerji maliyetlerinin düşürülüp verimlilik ve karlılığın artırılması amacıyla Ziraat Bankası’nın üreticilere sıfır faizli kredi imkanı sunduğunu belirten Sarıoğlu, “As Enerji Solar Otomasyon Sistemleri olarak biz burada devreye giriyoruz. Banka ile anlaşmamız gereğince üreticilerin tarımsal sulamada kullanacakları güneş enerjisi sistemlerini biz yapıyoruz. Güneş Enerjili Sulama Kredisi kapsamında; sulama sistemleri (damlama, yağmurlama ve alt türevleri) alımı ve kurulmasına öncülük ediyoruz” dedi.