TURNUVAYA YOĞUN İLGİ

SPOR 23.05.2022 12:44:16 0
TURNUVAYA YOĞUN İLGİ

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, öğretmenler arasında düzenlenen bocce turnuvası yoğun ilgi gördü. 33 takım, 164 kişinin katıldığı turnuva, cumartesi ve pazar günü oynana müsabakalarla tamamlandı. Turnuvada dereceye giren takımlara kupa verildi.

 

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından öğretmenler arasında düzenlenen bocce turnuvası cumartesi günü başladı. Turnuva öncesi, müsabakalara katılan öğretmen ve ailelerine kahvaltı ikram edildi. Turnuvanın açılış atışı, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş tarafından yapıldı. 33 takım, 164 kişinin katıldığı turnuvada kıyasıya mücadeleler yaşandı. Hafta sonu iki gün süren turnuvada dereceye giren takımların ödülleri, Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş tarafından verildi.

 

Turnuvaya ilişkin açıklama yapan Müdür Ateş, Gazipaşa’da bocce sporunu yaygınlaştırmak istediklerini dile getirdi. 2 yıllık pandemi döneminde öğretmenlerin sportif faaliyetlerden uzak kaldığını ifade eden Ateş, “Uzun zamandır öğretmenlerimizin katıldığı bir turnuva yapmamıştık. Pandeminin ardından böyle etkinlik düzenlemek istedik. Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde düzenlemiş olduğumuz öğretmenler ve ailelerine yönelik Bocce turnuvasında dereceye giren sporcuları tebrik eder,  turnuvaya katılan takımlarımıza ve turnuvanın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.