ASIRLIK GURURUMUZ 19 MAYIS

GÜNDEM 20.05.2022 13:38:22 0
ASIRLIK GURURUMUZ 19 MAYIS

Gazipaşa’da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’üncü yıl dönümü Gazipaşa Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan törenle kutlandı.

 

Gazipaşa’da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103'üncü yıl dönümü, düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunma törenine, Cumhuriyet Savcısı Erkan Alanoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Emre Cihat Aydemir, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kamu kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Çelenk sunma töreninin ardından düzenlenen kutlama törenine Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun ve Kaymakam Refiki Durdu Yavuz Öğüt de eşlik etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanı’nın bayram mesajı okundu. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş,  günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Ardından Kaymakam Altun ve Gazipaşa protokolü, meydanda bulunan öğrencilerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

 

GÖSTERİLER İLGİYLE İZLENDİ

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla hazırlanan gösteriler ilgiyle izlendi. Öğrenciler tarafından halkoyunları, jimnastik gösterisi yapıldı. Törende halk oyunları gösterisi ve öğrenciler tarafından hazırlanan bayrak gösterisi ise büyük alkış aldı.