KİLECİ VE KARATAŞ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

GÜNCEL 20.05.2022 13:32:03 0
KİLECİ VE KARATAŞ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Gazipaşa’da, ülkücü camianın önde gelen isimlerinden biri olan Ertuğrul Kileci, Hatice Karataş ile hayatını birleştirdi. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladığımız 19 Mayıs tarihinde dünyaevine giren genç çifti, aileleri, akrabaları, yakınları ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Gazipaşa Belediyesi Nikah Salonu’nda kıyılan nikaha, MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, Gazipaşa TAV Havalimanı Güvenlik Müdürü Abdullah Yılmaz, Ülkü Ocakları Alanya İlçe Başkanı Yavuz Uysal, Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü ile MHP ve AK Partili belediye meclis üyeleri de katıldı.

 

Çiftin nikah şahitliğini MHP ilçe Başkanı Numan Terzi, AK Parti ilçe Başkanı Ali Doğan, Gazipaşa TAV Havalimanı Güvenlik Müdürü Abdullah Yılmaz ve gelinin yakın arkadaşı Gamze Kaplan yaptı. Kıyılan nikahın ardından geline evlilik cüzdanını veren nikah memuru, gençleri tebrik ederek mutluluk diledi. Ertuğrul ve Hatice nikah merasiminin akabinde davetlilerin tebriklerini kabul etti. Mutlulukları gözlerinden okunan genç çift, nikaha katılan herkese teşekkür edip, fotoğraf çektirdi.

 

Nikah sonrası kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden bir paylaşım yapan Ertuğrul Kileci, “Mustafa Kemal'in Samsun'a çıkışı gibiydi hayatıma gelişin... Bu özel günde gönlüme eş oluşun, ömrüme eş oluşunla tescillendi...” diyerek hayat arkadaşına seslendi.