ALKIŞLANACAK ŞENLİK

GÜNCEL 19.05.2022 00:08:17 0
ALKIŞLANACAK ŞENLİK

Gazipaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çocuk gelişimi ve eğitimi öğrencileri, düzenledikleri şenlikle Gazipaşa’da öğrenim gören 'özel öğrencileri' bir araya getirdi. Şenlikte 'özel öğrencilerle' buluşan çocuk gelişimi ve eğitimi öğrencileri, 'özel öğrencilere' unutmayacakları bir gün yaşattılar.

 

Gazipaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL), 'özel öğrenciler' için hazırlanan anlamlı bir şenliğe ev sahipliği yaptı. Şenlik dün saat 10.00’da okul bahçesinde yapıldı. Okulda öğrenim gören çocuk gelişimi ve eğitimi öğrencileri ile öğretmenleri tarafından hazırlanan “Özel Eğitim Şenliği”, Gazipaşa’nın farklı okullarında öğrenim gören 'özel öğretim sınıfı' öğrencilerini bir araya getirdi. Burada, özel öğretim sınıfı öğrencileri için hazırladıkları materyalleri sergileyen çocuk gelişimi ve eğitimi öğrencileri, 'özel öğrencilere' unutamayacakları bir gün yaşattılar. Animasyon ve palyaço gösterileriyle öğrencileri eğlendiren MTAL öğrencileri, düzenlenen çeşitli yarışmalarla 'özel öğrencilerin' eğlencelerine ortak oldular.

 

Şenlikte sergilenen öğrenmeyi kolaylaştırıcı objeler, renklerle kavrama beceri oyuncakları, görme engelliler için kabartmalı tanıma objeleri, öğrenciler ve veliler tarafından çok beğenildi.

 

Öte yandan, şenlik bünyesinde kurulan kermeste, el emeği göz nuru ürünler satışa çıkarıldı. Kermesten elde edilecek gelir ise, çocuk gelişimi ve eğitimi öğrencilerinin kullanacağı materyallerin maliyetinde kullanılacak.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27