ÜLKÜCÜLERDEN UYUŞTURUCU UYARISI

GÜNCEL 18.05.2022 00:55:59 0
ÜLKÜCÜLERDEN UYUŞTURUCU UYARISI

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gazipaşa İlçe Başkanlığı, hazırlanan afişle uyuşturucu kullanımına dikkat çekti. Gençleri bağımlılık konusunda uyaran Ülkücüler, “Türk Gençliği! Damarlarındaki asil kanı kirletme. Sen bu vatana lazımsın” uyarısı yapıldı.

 

Gazipaşa’da uyuşturucuya cephe alan ve bu konuda çalışmalarına devam eden Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gazipaşa İlçe Başkanlığı, hazırladıkları afişle gençleri uyardı. “Ocağa giden genç, madde bağımlısı olmaz. Hırsız olmaz, arsız olmaz, vatan haini olmaz, devlet düşmanı olmaz.  Ocağa giden genç, Alparslan olur, Fatih olur, Atatürk olur, Başbuğ olur. Türk Gençliği! Damarlarındaki asil kanı kirletme. Uyuşturucuya hayır. Geleceğini uyuşturma. Sen bu vatana lazımsın” ifadelerinin yer verildiği afişleri Gazipaşa kamuoyuyla paylaşan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, “Nerde bir zehir taciri görürseniz devletimizin yetkili organlarına bildirin” diyerek ilçe halkına seslendi.

“BU KONUDA TAVRIMIZ NET VE SERTTİR”

 

“Zehir tacirleri boş durmamakta ve Türk gençliğini zehirlemeye devam etmektedir” diyen Görgülü, “Gazipaşa Ülkü Ocakları olarak biz bu mücadeleye dahil olmakta ve uyuşturucuya geçit vermemek için her türlü fedakarlığı göstermekteyiz. İlçemizde özellikle eğitim öğretim kurumları çevresinde, park ve tenhalarında, hal çevresinde uyuşturucu trafiğinin yoğun olduğunu görmekteyiz. Ülkü Ocakları olarak devlet kadrolarımıza her konuda olduğu gibi, bu konuda da destek olmaya devam edeceğiz. Bu konuda tavrımız net ve serttir. Gazipaşa’da zehir ticaretini engellemek için ne gerekirse yapmaya hazırız” dedi.