GAZİPAŞALI 3 SPORCU 2’NCİLİK KAZANDI

SPOR 18.05.2022 00:52:28 0
GAZİPAŞALI 3 SPORCU 2’NCİLİK KAZANDI

Karaman'ın Ermenek ilçesine, 745. Türk Dil Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen enduro motor yarışçıları, çeşitli illerinden 150 enduro motor sporcusunu bir araya getirdi. Birbirinden zorlu parkurlarda yapılan yarışlarda yer alan Gazipaşalı 3 sporcu ilçemize 2’ncilik ödülleriyle döndü.

 

Karaman’da, Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre’yi Anma etkinlikleri coşkuyla kutlandı. Büyük coşkuya sahne olan 745. Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma Etkinlikleri motor sporları yarışlarıyla sona erdi. Ermenek’te yapılan yarışlar, çeşitli illerinden 150 enduro motor sporcusunu bir araya getirdi. Turkuaz Baraj Gölü mesire alanında yapılan enduro motor yarışlarına Gazipaşalı motosiklet sporcuları Adem Bülüç, Mehmet Çetin, Erdoğan doğan, Tolga demir ve Anıl Demir de katıldı.

 

YARIŞLARA KATILAN GAZİPAŞALI 5 SPORCUDAN 3’Ü ÖDÜL KAZANDI

 

Çeşitli şehirlerden yarışlara katılan 150 enduro motor sporcusu gösteri sunup, zorlu parkurlarda yarıştı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışlar, izleyicileri heyecanlandırdı. Birbirinden zorlu parkurlarda yapılan yarışlara katılan Gazipaşalı Tolga Demir, Adem Bülüç ve Anıl Demir kendi kategorilerinde yapılan yarışlarda 2’inci oldular. Aldıkları başarılarla Gazipaşa’ya yeni gurur yaşatan sporcular, 2’ncilik madalyaları ve kupalarıyla ilçeye döndüler.