Tarih: 17.05.2022 00:43

ÖĞRENCİLERE EKİPMAN DESTEĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Kaymakamlığı, Antalya’da Sağlık İçin Spora Teşvik (ASİST) projesi çerçevesinde öğrencilere spor kıyafetleri dağıtımına devam ediyor.

 

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu Lisesi ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Yapılan ziyarette Kaymakam Altun’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş de eşlik etti. Burada okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Altun ve beraberindekiler, Antalya’da Sağlık İçin Spora Teşvik (ASİST) projesi çerçevesinde hayırseverlerin desteği ile alınan spor kıyafetlerini öğrencilere dağıttı.

 

Konuya ilişkin Gazipaşa Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada; “Gazipaşa Kaymakamımız Orhan Altun, ASİST projesi kapsamında ilçemiz Şehit Demet Sezen Anadolu İmam Hatip Lisesi okulumuza ziyaret gerçekleştirdi.  Gazipaşa Kaymakamlığımız koordinasyonunda hayırsever iş adamları tarafından temin edilen eşofman takımı, spor ayakkabısı ve kıyafetlerin öğrencilerimize teslimi gerçekleştirildi” denildi.

 

Okula yapılan spor ekipmanı desteğinden memnun olan okul yönetimi ve öğrenciler, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun ve hayırsever vatandaşlara teşekkür ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —