MUSA EROĞLU YARIN GAZİPAŞA’DA

MUSA EROĞLU YARIN GAZİPAŞA’DA

Gazipaşa Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında, Türk Halk Müziği'nin sevilen sanatçısı Musa Eroğlu’nu Gazipaşalılarla buluşturacak. Eroğlu, yarın saat 20.30’da başlayacak konserde birbirinden değerli eserlerini Gazipaşalılar için seslendirecek.

 

Türk Halk Müziği'nin yaşayan en önemli isimlerinden biri olan Musa Eroğlu, yarın Gazipaşa Cumhuriyet Meydanı’nda sevenleriyle buluşacak. Türkiye'nin en ünlü halk müziği sanatçılarından Musa Eroğlu, Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenecek konser organizasyonunda yarın saat 20.30’da sahne alacak. Bu yıl çok daha renkli, dolu dolu ve farklı bir 19 Mayıs sunmaya hazırlanan Gazipaşa Belediyesi ekipleri, konser öncesi hazırlık çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

 

YILMAZ’DAN KONSER DAVETİ

 

Gazipaşa halkını Musa Eroğlu konserine davet eden Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Toroslar’ın bağrından gelip bütün yaşamını müziğe adayan, kültür taşıyıcısı, çağımızın Karacaoğlan’ı Musa Eroğlu’nu 17 Mayıs Salı günü (Yarın) ilçemizde ağırlayacağız. Gençlik ve Spor Bayramımızın coşkusunu, Halk Müziği ozanımız Musa Eroğlu’nun eşsiz yorumuyla taçlandıracağız. 17 Mayıs Salı günü Cumhuriyet Meydanımızda buluşalım. Hep birlikte bu güzel türkü şölenine ortak olalım. Tüm halkımız Musa Eroğlu konserimize davetlidir” şeklinde konuştu.