Tarih: 16.05.2022 00:26

SATRANCA YOĞUN İLGİ

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen satranç turnuvasına 174 sporcu katıldı.

 

Gazipaşa’da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 14-15 Mayıs tarihlerinde düzenlen satranç turnuvası yoğun bir katılımla gerçekleşti. Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda yapılan turnuvaya, Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilciliği, Gazipaşa Satranç Kulübü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliği yaptı. 5 farklı yaş kategoride düzenlenen turnuvaya, 174 sporcu katıldı. Turnuvada, 7 yaş, 8 yaş, 10 yaş ve altı, 12 yaş ve altı ile 2015 ve önceki yıllarda doğan sporcular yarıştı. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı turnuva, büyük heyecana sahne oldu. Turnuvanın sonucunda kendi kategorisinde dereceye giren sporculara madalya ve kupaları verildi.

 

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”

 

Düzenlenen turnuvayla ilgili açıklama yapan Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, “19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizde düzenlediğimiz satranç turnuvası sona erdi. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Gazipaşa belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Kalaycı ve okul müdürlerimiz ile birlikte takdim ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —