Tarih: 16.05.2022 00:20

TARIM FUARI TAMAMLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Gazipaşa Tarım Fuarı 14 Mayıs Cumartesi günü tamamlandı. 59 firmanın katılıp, ürünlerini sergilediği, çok sayıda vatandaşın ziyaret ettiği fuar, üçüncü ve dördüncü gününde de ziyaretçilerini ağırladı. Özellikle fuarın üçüncü günü düzenlenen ürün yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Gazipaşalı çiftçiler, yetiştirdikleri domates, salatalık, çilek, patlıcan ve fasulyeleri jürinin önünde yarıştırdı. En iyi ürünü yetiştiren ve dereceye giren çiftçilere ise çeşitli hediyeler verildi.

 

İŞTE DERECEYE GİREN ÇİFTÇİLER

 

Ürün yarışmasında dereceye giren çiftçilerimiz şu şekilde: “Domates yarışmasında dereceye girenler; birinci Mehmet Çuha, ikinci Kemal Güneş, üçüncü Nurgül Özkan. Salatalık yarışmasında dereceye girenler; birinci Mustafa Öncül, ikinci Selma Yılmaz, üçüncü Veli Özbudak. Çilek yarışmasında dereceye girenler; birinci Yunus Emre Gölge, ikinci Şule Yaman, üçüncü Ömer Bir. Patlıcan yarışmasında Dereceye Girenler; birinci Sami Aydın, ikinci Müjdat Olgun, üçüncü Hüseyin Bozkurt, Fasülye yarışmasında Dereceye Girenler; birinci Mehmet Sertgöz, ikinci Mustafa Kemal Yüksel, üçüncü, Emine Görgülüer, dördüncü Fatih Okul.

 

ZİYARETLER DEVAM ETTİ

 

Gazipaşa Tarım Fuarı, üçüncü ve dördüncü gününde de ziyaretçilerini ağırladı. CHP Antalya İl Yöneticileri, CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir ve Gazipaşalı meclis üyeleriyle birlikte, tarım fuarını gezip, firmalardan ürünleri hakkında bilgi aldı.

 

KONSER HEYECANI

 

Eğitim seminerlerinin de verildiği Gazipaşa Tarım Fuarı, cuma akşamı Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konserle devam etti. Gazipaşa Musiki Derneği tarafından hazırlanan konserde, Türk Halk Müziği’nin birbirinden değerli eserleri seslendirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —