ÖĞRENCİLERE ÖNEMLİ TAVSİYELER

EĞİTİM 13.05.2022 12:01:11 0
ÖĞRENCİLERE ÖNEMLİ TAVSİYELER

AHENK projesi kapsamında Gazipaşa Fen Lisesinin konuğu olan Kişisel Gelişim ve öğrenci Koçluk Eğitimi Uzmanı Hüseyin Merviş, sınava girecek öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

 

Gazipaşa Fen Lisesi, Antalya’da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) projesi kapsamında yürüttüğü faaliyetlerine devam ediyor. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin sponsorluğunda Gazipaşa Fen Lisesi’ne konuk olan Kişisel Gelişim ve öğrenci Koçluk Eğitimi Uzmanı Hüseyin Merviş, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerle bir araya gelip, seminer verdi. Merviş, öğrencilerin kendilerini keşfetmeleri, kendini tanımaları ve buna göre 5-7 yıl sonraki hayatlarını planlamaları için öğrencilere neler yapmaları gerektiği konularında bilgi verdi. Öğrencilere, kişilerin güçlü yönleri ve zayıf yönlerini keşfetmesinin faydalarını anlatan Kişisel Gelişim ve öğrenci Koçluk Eğitimi Uzmanı Hüseyin Merviş, sınav kaygısı ve kaygıyla baş etme konuları hakkında tecrübelerini paylaştı. Sınav döneminde motivasyon ile ilgili iç motivasyonunun önemi hakkında öğrencilere tavsiyelerde bulunan Merviş, motivasyonun olumlu ve olumsuz etkilerini anlattı. Yapılan seminerde öğrencilerin merak ettiği soruları da cevaplayan Mevriş, kendisini Gazipaşa’da ağırlayan okul yönetimine teşekkür etti.

 

MÜDÜR GÜNGÖR TEŞEKKÜR ETTİ

 

Gazipaşa Fen Lisesinde düzenlenen semir hakkında konuşan Fen Lisesi Müdürü Ahmet Güngör, “Kişisel Gelişim ve Öğrenci Koçluk Eğitimi Uzmanı Sayın Hüseyin Merviş, Alanya ALTSO Başkanı Sayın Mehmet Şahin sponsorluğunda AHENK projesi kapsamında geleceğimizin mimarları olan Gazipaşa Fen Lisesi öğrencilerimizle birlikteydi. Katkılarından dolayı ALTSO Başkanı Mehmet Şahin Bey ve Sayın Hüseyin Merviş Beye çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.