YAYLA YOLLARI AÇILIYOR

GÜNCEL 7.05.2022 16:08:48 0
YAYLA YOLLARI AÇILIYOR

Gazipaşa Belediyesi, karla kaplı yayla yollarında yol açma çalışması başlattı. Akçal’dan Küllin Ovasına, Belbaşı’ndan Günnercik Yaylası’na kadar çalışmaları genişletecek olan Gazipaşa Belediyesi, yayla yollarını en kısa zamanda ulaşıma açmayı amaçlıyor.

 

Gazipaşa Belediyesi, kış ayalarında kar yağışı nedeniyle kapanan yayla yollarında yol açma çalışma başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar, Akçal’dan Küllin Ovasına, Belbaşı’ndan Günnercik Yaylası’na kadar genişletilecek. Yapılacak çalışmalarla birlikte, Beyobası, Şemsin, Çataltaş, Cimbiti, Gıcık, Kırahmetler, Küllin, Gözkuzluk, Günnercik ve Yunt gibi birçok yaylalara ulaşım sağlanacak. Çalışmalarını titizlikle sürdüren belediye ekipleri, yayla yollarını en kısa zamanda ulaşıma açmayı amaçlıyor.

 

YILMAZ: YAYLA YOLLARIMIZ ULAŞIMA AÇILIYOR

 

Devam eden çalışmalar kapsamında bilgi veren Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ve Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz ulaşımı kapalı yayla yollarında, karla mücadele çalışmalarına hızla devam ediyor. Akçal’dan Küllin Ovasına, Belbaşı’ndan Günnercik Yaylamıza kadar yayla yollarımız ulaşıma açılıyor. Yaz gelmeden yollarımızı açıp, yayla serinliğine kolaylıkla ulaşabileceğiz. Ekiplerimize kolaylıklar diliyorum” dedi.