GAZİPAŞA BAYRAMLAŞTI

GÜNCEL 4.05.2022 23:35:19 0
GAZİPAŞA BAYRAMLAŞTI

Gazipaşa’da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramın birinci günü Cumhuriyet Meydanı’nda bayramlaşma programı düzenlendi. Programda, ilçe protokolü ve halk bayramlaştı.

 

Gazipaşa’da pandemi nedeniyle iki yıldır evde kutladığımız Ramazan Bayramı’nı kısıtlama olmadan özgürce kutladık. Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramın birinci günü olan 2 Mayıs Pazartesi günü Cumhuriyet Meydanı’nda bayramlaşma programı düzenlendi. Saat 07.00’da gerçekleşen bayramlaşma programına Gazipaşa Kaymakam Refiki Durdu Yavuz Öğüt, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ökkeş Yılmaz, siyasi partilerin ilçe başkanları, kurum amirleri, STK temsilcileri ve üyeleriyle birlikte vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma programında vatandaşlarla teker teker bayramlaşan Kaymakam Refiki Öğüt, rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı geride bıraktıklarını hatırlatarak, Ramazan Bayramı’nın ilçemize, ülkemize, İslam alemine hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak ilçe halkının bayramını kutladı.

 

JANDARMA VE EMNİYETE ZİYARET

 

Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan bayramlaşma programının ardından ilçe protokolü, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ve Gazipaşa Askerlik Şubesi’ni ziyaret etti. Burada görevli polis ve jandarma personeli ile bayramlaşan protokol, kolluk kuvvetlerinin bayramını kutladı.

 

Öte yandan, Gazipaşa’da bayramın birinci günü şehit yakınları ve gaziler unutulmadı. Şehit yakınları ve gaziler ile gazi yakınlarını evlerinde ziyaret eden Gazipaşa protokolü, şehit yakınları ve gaziler ile gazi yakınlarının bayramını kutladılar.

 

SİYASİ PARTİLER BAYRAMLAŞTI

 

Ramazan Bayramı dolayısıyla Gazipaşa’da faaliyetlerine aktif olarak devam eden siyasi partilerde bayram yoğunluğu yaşandı.  Ak Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti tarafından bayramlaşma programı düzenlendi. Ramazan Bayramı dolayısıyla bir araya gelen partililer birbirlerinin bayramını kutladı. Gazipaşa’da Millet İttifakı’nı oluşturan CHP ve İYİ Parti arasında karşılıklı bayram ziyaretleri gerçekleşti. Aslen Gazipaşalı olan ve bayramın birinci günü baba ocağına gelen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP ve İYİ Parti’yi ziyaret edip, partililerin bayramını kutladı.