Tarih: 28.04.2022 23:33

“BU AYIP ONLARA YETER”

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Belediyesi’nin ilçeye hizmet getirmekten aciz olduğunu belirten AK Partili Belediye Meclis Üyesi Mustafa Uysal, “Bu zihniyet Gazipaşa’nın geleceğine kabus gibi çöktü. Sıcak asfalt döken bir belediyeden, yama yapamayacak bir belediyeye dönüştük. Bu ayıp onlara fazlasıyla yeter” diye konuştu.

 

AK Parti Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Mustafa Uysal, Gazipaşa Belediyesi’nin ilçede çalışmadığını belirterek, belediyenin sıcak asfalta toprak yama yapmasını eleştirdi. 2019’da Gazipaşa Belediyesi’ni devralan yönetimin Gazipaşa’yı 5 yıl geriye götürdüğünü ifade eden Uysal, “Kaybeden Gazipaşa ve Gazipaşa halkı oldu” dedi. Belediyenin, 52 mahalleye hizmet götürmekten aciz olduğuna vurgu yapan Uysal, “Gazipaşa son 3 yıldır adam akıllı bir hizmet alamadı. Bu anlayışla 2 yıl daha hizmet alamayız. Kısacası Gazipaşa’nın 5 yılı çöpe gitti. Bu yönetim Gazipaşa’yı 5 yıl geriye götürdü” dedi.

 

“YAPILAN HİZMETLERE BİLE SAHİP ÇIKAMIYORLAR”

 

Gazipaşa Belediyesi’ni ağır bir şekilde eleştiren Uysal, “Bizim halkımız, AK Parti belediyeciliğinin hizmetlerine Gazipaşa’da şahit oldu. İlçe genelinde birçok proje başlatıp, proje bitirdik. Ama 2019’dan bu yana belediyenin bir tane büyük projesini görmedik. Ayrıca, bizi yol yaptı diye eleştirenler, bugün bizim yaptığımız yolların yamasını dahi yapamıyor. Bırakın halka hizmet getirmeyi, gelen hizmetlere bile sahip çıkamıyorlar. Biz buna Gazipaşa’da son 3 yıldır şahit oluyoruz. Mehmet Ali Yılmaz ve belediye yönetimi, Gazipaşa’nın geleceğine köstek oluyor” dedi.

 

“BU AYIP ONLARA FAZLASIYLA YETER”

 

Gazipaşa Belediyesi’nin sıcak asfalt döken bir belediyeden, yama yapamayacak bir belediyeye dönüştüğünü belirten AK Parti Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Mustafa Uysal, “CHP belediyeciliği, AK Parti belediyeciliğinin döktüğü sıcak asfalta toprak yama yapıyor. Bizim hizmet anlayışımızla onların hizmet anlayışı arasında en büyük fark bu işte. Bu zihniyet Gazipaşa’nın geleceğine kabus gibi çöktü. Sıcak asfalt döken bir belediyeden, yama yapamayacak bir belediyeye dönüştük. Bu ayıp onlara fazlasıyla yeter” diye konuştu.

 

“BUNLARIN İKTİDARI DA BÖYLE OLUR”

 

“CHP ve yanında yer alan siyasi partilerin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı seçimlerde yenmek için nasıl birlik olduğunu hepimiz görüyoruz” diyen Uysal, “Bizim halkımız bunlara imkan vermez ama Allah korusun, bunlar iktidar olursa ülkeyi de yıllarca geriye götürürler. Bırakın AK Parti’nin yaptığı hizmetlere yaklaşmayı, yapılan hizmetleri bile koruyamazlar. Bunun en güzel örneğine Gazipaşa’da şahit olduk” ifadelerini kullandı.

 

“HEM GAZİPAŞA’DA HEM TÜRKİYE’DE HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

 

Türkiye’nin AK Parti’yle daha güçlü bir ülke haline geldiğini ifade eden Uysal, “Hem 2023’te hem de 2024’te yapılacak seçimlerden zaferle çıkıp, ülkemizi en iyi şekilde yönetmeye devam edeceğiz. Halka hizmeti, hakka hizmet olarak gören bizler, halkımızı bu zihniyetin eline bırakmayacağız” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —