GAZİPAŞA BAYRAMA HAZIR

GÜNCEL 28.04.2022 13:05:48 0
GAZİPAŞA BAYRAMA HAZIR

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların rahat ve huzur içinde bayram geçirmesi amacıyla kamu-kurum müdürleriyle bir araya gelerek, bayramda ve bayramdan sonra alınacak tedbirler ve çalışmalar hakkında toplantı yaptı. Dün Gazipaşa Öğretmenevi’nde yapılan toplantıda, Kaymakam Refiki Durdu Yavuz Öğüt, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve ilçemiz kamu kurumlarında görevli daire amirleri yer aldı.

 

Kaymakam Orhan Altun başkanlığında yapılan toplantıda, Ramazan Bayramı tatili için emniyet, asayiş, trafik, sağlık ve diğer hizmetlerle ilgili olarak da tüm tedbirler alındı. Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bölge Trafik sorumluluk bölgelerinde denetime ağırlık verecek, devriye hizmetlerini artıracak, trafik kontrollerini mevcut genelgeler ve emirler doğrultusunda sürdürecek. Sağlık alanında Gazipaşa Devlet Hastanesi Acil Servisi hizmet verecek. İtfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de olası bir yangına karşı 24 saat teyakkuzda olacak.

 

Öte yandan Kaymakam Orhan Altun, toplantıya katılanların kandilini kutladı. Toplantının ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.