Tarih: 27.04.2022 02:39

“ÜLKEYİ TAÇLANDIRACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da halkla bir araya gelen CHP’li vekil Çetin Osman Budak, ekonomi, hukuk ve demokrasi üzerinden hükümete yüklenerek, “Demokrasiyi özümsemiş, hukukun üstünlüğünü ve laikliği kendi içinde benimsemiş bir ülkeyi taçlandıracağız” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak Gazipaşa’ya gelerek partililerle buluştu. Dün saat 10.30’da ilçe adım atan Budak, ilk olarak CHP parti binasını ziyaret edip burada CHP’li vatandaşlarla bir araya geldi. Budak’ı, CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt ve partililer karşıladı. Parti binasında vatandaşların görüş ve taleplerini dinleyen Budak, ardından Gazipaşa Belediye Başkanlığı’nı, Esnaf ve Sanatkârlar Odasını,  sebze ve meyve halini, Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneğini ziyaret edip, Gazipaşa’nın nabzını tuttu.

 

 “SİZLERLE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM”

 

CHP İlçe başkanlığında partililerle bir araya gelen CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Tarımın başkentlerinden biri olan Gazipaşa’da sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluyum. Bizler yaşayan değil, daha çok yaşanan sıkıntıları bilen taraf olarak sizlerle bir araya geliyoruz.  Gazipaşa’mızın genel geçim kaynağı tarım olduğu için bu başlık üzerinde konuşmalar yapacağız. Türkiye gündeminden düşmeyen ekonomik krize karşı nasıl bir çözüm yolu üretebileceğimiz konusunda, bu durumdan en çok etkilenen sizlerle fikir alışverişinde bulunmak istedim. Kırk şehrimize ziyaretlerimizi gerçekleştirdik, Gazipaşa’ya da siz değerli vatandaşlarımızın bizlerden beklentilerini dinlemek amacıyla geldim. Bizlere ilettiğiniz taleplerin notunu aldık. Görüşleriniz bizim için çok kıymetli. Taleplerinizi önemsiyor,  her zaman arkanızda olduğumuzu ifade ediyoruz” dedi.

 

“TARIMIN SORUNLARINI BİLİYORUZ”

 

Budak, “Gazipaşa, tarımın başkentlerinden bir tanesi oldu. Biz daha çok yaşayan değil, yakından izleyen olarak tarımın sıkıntılarını biliyoruz. Sizler yaşadınız, sıkıntılarınızı bize aktarın ki bizde yetkililere aktarabilelim. Türkiye’nin en büyük sorunu aslında bakarsanız AKP iktidarının 20 yıldır Türkiye’yi ne hale getirdiğini görüyoruz. Bu sorunları konuşmak ve en kısa sürede iktidardan kurtulup demokrasiyi özümsemiş, hukukun üstünlüğü ve laikliği kendi içinde benimsemiş hale geldiğimiz zaman, ülkeyi taçlandıracağız. Pandemide ciddi sıkıntılar yaşadık. Bütün suçu pandemiye atıp daha sonra ekonomide ki sıkıntıları Ukrayna’ya kilitleyen aslında böyle bir durumun olmadığı dünyada işler yolundayken her şey rayında giderken, Türkiye’de aslında büyük krizin başlangıcını 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimi ile başladığını söyleyebiliriz. Neden 2014’de Cumhurbaşkanlığı seçimi? Kendisi söyledi ben farklı Cumhurbaşkanlığı yapacağım dedi. Arkasından bir darbe girişimi ve onun arkasından referandum. Rejimin değiştiği günden bu güne kadar döviz rakamlarına ve enflasyona bakın. Her şeyi geçtim kendi cebinize bakın. Ülkenin nereden nereye geldiğini, dünya genelinde Türkiye’nin 18’nci sıradan 23’üncü sıraya geldi. Burada hepimiz biliyoruz. En büyük sıkıntımız ne? Ekonomi. Ekonomik olarak ciddi anlamda sıkıntıdayız” dedi.

 

VEKİL BUDAK İLÇEDE ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

 

İlçe Örgütü Ziyaretinin ardından Gazipaşa Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vekil Budak, Gazipaşa belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir ve ilçe yöneticileri ile birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği ve İlçe Toptancı Haline ziyaretler gerçekleştirdi. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, vatandaşların beklentilerini, görüşlerini ve taleplerini dinledi. Milletvekili Budak, Gazipaşa’nın kültür ve doğa harikası bir kent olduğunu işaret ederek, kentin çözüm bekleyen sorunlarını ve vatandaşlardan gelen taleplere ilişkin önerileri de not alarak, bunları en kısa sürede değerlendireceklerini ve çözüm getireceklerini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —