Tarih: 27.04.2022 02:37

BU KAVŞAK DÜZENLEME BEKLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da, trafik ışığı bulunmayan ve birçok cadde ile sokağı bir birine bağlayan kavşak, trafik kazalarına davetiye çıkarıyor. Çok sayıda kazanın yaşandığı o kavşak, sürücülerin ve bölge esnafının tepkisini çekiyor.

 

Gazipaşa’da, Gazi Mahallesi, Bülent Ecevit Caddesi ile Fahri Leylek Caddesi’nin kesiştiği kavşak, sürücülere adeta korku dolu anlar yaşatıyor. Kavşakta sık sık trafik kazaları yaşanıyor olması sürücülerin ve bölgedeki esnafların tepkisini çekiyor. Kavşakta gerekli düzenlemelerin yapılmasını bekleyen çevre halkı, yolun daha güvenli olarak hizmet vermesini istiyor. Söz konusu kavşakta bu güne kadar çok sayıda trafik kazası yaşandığını belirten vatandaşlar, kazaların büyük oranda yoldan kaynaklandığını dile getirdiler.

 

“BU CADDE VE KAVŞAĞA DÜZENLEME ŞART”            

 

O civarda bulunan esnaf ve vatandaşlar, “Araçlar basabildiğine basıyorlar. Kavşağı umursayan veya etrafında gelen var mı diye bakan kimse yok. Bu civarda dikkatsizlik yüzünden sürekli kaza oluyor. Yosun pastanesinin önüne tümsek çakıldı plastikten. Sürekli araç geçe geçe eriyip gidecek. Bu cadde ve kavşağa düzenleme şart. Tümsek koymak kısmen çözüm ancak bu plastiklerle değil. Parke taşından veya betondan tümsek olsun ki araçlar daha dikkatli ve daha yavaş seyrini sürdürsün. Hastane kavşağından hal kavşağına kadar bu yapılabilir. Bu da yapılmıyorsa en azından ışık koyulsun. Ya bu kavşağa ve caddeye düzenleme yapın ya da yanan canları oturun izleyin” diyerek tepkilerini dile getirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —