MÜDÜR CINGIL KOLTUĞUNU ŞEVVAL’E TESLİM ETTİ

GÜNCEL 25.04.2022 14:02:24 0
MÜDÜR CINGIL KOLTUĞUNU ŞEVVAL’E TESLİM ETTİ

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde koltuğunu Gazi Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi Şevval Özcan’a teslim etti.

 

Gazi Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu Müdürü Mustafa Sarı, öğrencileriyle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Gazipaşa ilçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl’ı makamında ziyaret etti. Müdür Cıngıl’a çiçek takdim edilmesinin ardından 23 Nisan dolayısıyla temsili devir teslim töreni yapıldı. Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl koltuğunu Gazi Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi Şevval Özcan’a devretti. 23 Nisan’da İlçe Emniyet Müdürü olan Şevval Özcan, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin okul ve park çevrelerinde sürdürdüğü denetimlerin öğrenciler ve çocuklar için önemli olduğunu, denetimlerin kararlılıkla devam etmesini istedi.  

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazipaşa ilçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl, Gazi Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu Müdürü Mustafa Sarı ve öğrencilere teşekkür ederek, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.