TOPRAK YAMA DÖNEMİ

GÜNDEM 22.04.2022 12:07:08 0
TOPRAK YAMA DÖNEMİ

Gazipaşa merkezde, sıcak asfaltla kaplı yollara toprak yama yapan Gazipaşa Belediyesi, vatandaşların tepkisini çekiyor. Belediyeyi iş bilmezlikle suçlayan halk, sıcak asfalta toprak yama yapılmasını şaşkınlıkla karşılıyor.

 

Gazipaşa’da, iki yıl öncesine kadar kırsal mahallelere dahi sıcak asfalt döken Gazipaşa Belediyesi’nin şehir merkezinde yaptığı çalışmalar vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor. Belediyenin halka hizmet götürmek noktasında eksik kaldığını savunan vatandaşlar, şehir merkezi ve kırsaldaki bozuk yolları işaret ederek, belediyenin iş yapmadığını belirtiyor. Gazipaşa’da birçok cadde ve sokakta yol sorunu olduğuna dikkat çeken Gazipaşalılar, belediye yönetimini iş bilmezlikle suçluyor.

 

BU NASIL HİZMET?

 

Gazipaşa Belediyesi’nin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntı, belediye hizmetlerini de etkiledi. Büyük projeleri askıya alan belediye, parke fabrikasında üretilen malzemelerle ilçeye hizmet getirmek için mücadele ediyor. Ancak yapılan bazı çalışmalar ise eleştirileri beraberinde getiriyor. Özellikle, deforme olan ve başka kurumlar tarafından kazılan sıcak asfaltlı yollar, Gazipaşa Belediyesi tarafından toprakla yamanıyor. Gazipaşa’nın toprak yamaya mahkum edildiğini söyleyen halk, Belediyeyi iş bilmezlikle suçluyor.

 

SICAK ASFALTTAN TOPRAK YAMAYA

 

Belediyenin yama yapamayacak duruma geldiğini iddia eden vatandaşlar, şehrin birçok noktasında sıcak asfaltın toprakla yamanmasını şaşkınlıkla karşılıyor. Belediyeden daha kaliteli hizmet bekleyen ilçe halkı, Gazipaşa Belediyesi’nin sıcak asfalt döken bir belediyeden, yama yapamayacak bir belediyeye dönüştüğünü belirtiyor.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27