ASİST ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

SPOR 20.04.2022 23:23:56 0
ASİST ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Antalya Valisi Ersin Yazıcı himayesinde başlatılan, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü koordinesinde hayata geçirilen, “Antalya'da Sağlık İçin Spora Teşvik” (ASİST) projesi kapsamında Gazipaşa’daki etkinlikler devam ediyor.  

 

ASİST Projesi kapsamında, Gazipaşa Kaymakamlığı tarafından temin edilen tişörtler,  Gazipaşa Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda yapılan etkinlikle, Şehit Demet Sezen İmam Hatip Ortaokulu, İstiklal Şehit Süleyman Gür İlk/Ortaokulu, Ahmet Tuncer İlk/Ortaokulu ve Avukat Kemal Akça İlk/Ortaokulu öğrencilerine teslim edildi. Etkinlikte, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yunus Koç ve öğretmenler yer aldı.

 

MÜDÜR ATEŞ TEŞEKKÜR ETTİ

 

Etkinlik sonunda açıklama yapan Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, “Antalya Valisi Ersin Yazıcı’nın himayesinde ve Antalya’nın 19 İlçesinde başlatılan ASİST projesi yani Antalya’da sağlık için spora teşvik projesi kapsamında. Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, pilot okullarımızda bu projeden faydalanan ve spor kurslarına katılan çocuklarımıza tişört ve malzeme dağıtımı gerçekleştirdi. Bu malzeme dağıtımı için Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Bizleri sadece tişört olarak değil, diğer sportif ekipman konusunda da oldukça destekliyor. Bu konu hakkında Sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

“600 ÖĞRENCİ PROJEDEN YARARLANIYOR”

 

Projenin yaz dönemine kadar devam edeceğini belirten Ateş, “Bu okullarımız ve kurslarımız şu şekilde, Şehit Demet Sezen İmam Hatip Ortaokulu karete ve voleybol kursumuz var. İstiklal Şehit Süleyman Gür İlk/Ortaokulumuzda badminton kursumuz, Ahmet Tuncer İlk/Ortaokulumuzda voleybol kursumuz ve Avukat Kemal Akça İlk/Ortaokulumuzda ise karete, voleybol, bocce kurslarımız var. Bu 4 okulumuzda yaklaşık 600 öğrenci bu projeden yararlanıyor. İnşallah yaz dönemine kadar da bu projemiz devam edecek. Katılım sağlayan herkese ve Gazipaşa Kaymakamımız Orhan Altun Bey’e teşekkür ediyorum” dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27