Tarih: 19.04.2022 22:30

NİSA TERAS 5 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLA HİZMET VERİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Nisa Çiçekçilik bünyesinde faaliyet gösteren Nisa Teras Düğün Salonu’nda yeni sezon rezervasyonları başladı. 5 bin liradan başlayan fiyatlarla her bütçeye hitap eden Nisa Teras Düğün Salonu, düğün, kına, nişan, asker düğünü gibi tüm özel günlerde ilçe halkına hizmet veriyor.

 

Gazipaşa’da, Ali Oğuz İş Merkezi çatı katında kurulan Nisa Teras Düğün Salonu, ilçemizde uzun yıllar hizmet veren Nisa Çiçekçilik bünyesinde faaliyetlerine devam ediyor. Yeni sezon için düğün, kına, nişan ve organizasyon için rezervasyonlarına başlayan Nisa Teras Düğün Salonu, 5 bin liradan başlayan fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Düğün, kına, nişan, asker düğünü açılış organizasyonları gibi tüm özel günlerde ilçe halkına hizmet veren Nisa Teras Düğün Salonu, her bütçeye hitap ediyor.

 

KIR KONSEPTİ HİZMETİ DE VERİYOR

 

Gazipaşa halkının tüm özel günlerinde yanında olduğunu belirten Nisa Çiçekçilik ve Nisa Teras Düğün Salonu işletme sahibi Soner Tuncer, “Yıllardır ilçemizde çiçek ve organizasyon hizmeti vermekteyiz. Havaların ısınmasıyla birlikte artık sezona yavaş yavaş giriyoruz. Nisa Teras olarak kurmuş olduğumuz düğün salonumuzda, açık alanda 900 kişiye kadar, kapalı alanda ise 500 kişiye kadar organizasyon hizmeti vermekteyiz. Yapmış olduğumuz organizasyonlarımızı kır konsepti olarak hazırlıyoruz.  Sadece düğün salonunda hizmet vermiyoruz. Evde yapılan düğün, nişan, kına gibi organizasyonlarınızda da yanınızda olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

 

“ASLA KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYORUZ”

 

Her bütçeye göre organizasyon paketlerinin olduğunu dile getiren Tuncer, “Organizasyon fiyatlarımız 5-6 bin den başlamaktadır. Her bütçeye hitap ettiğimiz gibi asla kaliteden ödün vermiyoruz. Düğün veya organizasyonunu yaptığımız kişilerde hep iyi bir izlenim bırakmayı arzuladık. Klasik bir deyim olacak ama müşteri memnuniyeti  odaklı çalışmayı kendimize ilke edindik. Elimizden geldiğince bu çizgimizden sapmayacağız. 2022 sezonu organizasyon rezervasyonlarınız için Adliye yanı Nisa çiçekçilik 1 ve eski hastane kavşağında bulunan Nisa Çiçekçilik 2 şubelerimize gelebilir, iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Unutmayın tüm özel anlarınızda yanınızdayız” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —